header
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Regler og vilkår

Se Champions League Live Stream Online 🥇 2022/2023

Champions League er det absolut bedste fodbold, som du kan se, og du har heldigvis muligheden for at live streame Champions League online.

Flere og flere fodboldfans vælger TV fra, og ser i stedet Champions League på nettet, og det er også vores klare anbefaling. Samtlige kampe fra Champions League kan ses på nettet.


Dette er den ultimative klubturnering, og den er elsket uge efter uge, når vi sætter os foran skærmen tirsdage og onsdage kl. 20.45.

I nogle tilfælde vil det endda være muligt at live streame Champions League-kampene med ultra hd, men det er ikke samtlige kampe, hvor den tjeneste ydes.

Champions Leagues historie

I mange år var den fineste turnering Mesterholdenes Europa Cup, hvor kun mestrene spillede i et gængs knockout-system.

Men fra 1991-1992 sæsonen blev der indført gruppespil, og året efter fik man så skabt UEFA Champions League.

I starten var det kun mestrene, der kunne deltage, men efterhånden blev det indført, at de store lande kunne have op til fire hold med. Retfærdigt? Næppe, men det giver hvert år nogle fænomenale kampe, når de store hold klasker sammen.

Den første Champions League blev vundet af franske Olympique Marseille, som slog AC Milan i finalen på et hovedstød fra Basile Boli.

Da den oprindelige turnering blev opfundet af en franskmand, så var det jo egentligt meget passende.

Det er endnu aldrig lykkedes et hold at vinde turneringen to år i træk, hvilket også kaldes ”Champions League-forbandelsen”.

Hold som AC Milan, Juventus, Ajax og Manchester United har haft chancen, men de blev blæst omkuld, da det gjaldt.

Manchester United spillede i øvrigt en af de mest dramatiske finaler i 1999, hvor de mødte Bayern München på Camp Nou.

Tyskerne dominerede og var klart bedst, men på to mål i overtiden fik United vendt opgøret til 2-1.

Den måske mest dramatiske af dem alle kom seks år senere, da AC Milan og Liverpool mødtes i finalen i Istanbul.

Italienerne var foran 3-0 (!) ved halvleg, men Liverpool fik udlignet til 3-3 og vandt siden efter straffespark.

Mange eksperter peger på FC Barcelonas vinderhold fra 2009 og 2011 under Pep Guardiola som det bedste og flottest spillende mandskab i Champions Leagues historie.

Blaugrana er i øvrigt det mest vindende hold fra 1993 og frem med fire titler, mens ærkerivalerne fra Real Madrid nåede op på ti vundne pokaler siden 1955 i 2014, da de slog bysbørnene fra Atlético Madrid i finalen.

Champions League er ren nydelse fra ende til anden med de ypperste hold i verden, og vi glade for, at vi kan tilbyde live streaming fra den bedste klubturnering nogensinde.

Champions League 2019/2020

Manchester City er af eksperterne blevet udråbt som den største favorit til at vinde UEFA Champions League i denne sæson.

De har været latterligt gode i Premier League i de seneste par år, men de mangler fortsat at vinde CL, så måske bliver det i denne sæson.

Manchester Citys modstandere i gruppespillet er Dinamo Zagreb, Shakhtar Donetsk og Atalanta, så det ville være ekstremt overraskende, hvis ikke Pep Guardiolas mandskab formår at gå videre.

Derudover kan de spanske tophold som Real Madrid, FC Barcelona og Atletico Madrid selvfølgelig også vinde, men de virker ikke så stærke, som de har været i de senere år.

Et hold, der er meget spændende at følge i denne sæson, er Bayern München, som nok ikke kommer til at få problemer med at gå videre fra puljen med Røde Stjerne, Tottenham og Olympiakos.

Røde Stjerne, som i øvrigt slog FC København ud af Champions League-kvalifikationen, er et utroligt stærkt mandskab på hjemmebane, hvor de kan skabe problemer for alle hold.

Hvis man skal kigge lidt efter nogle hold, som kan overraske, så er Bayer Leverkusen, Club Brügge og RB Leipzig nogle gode bud.

Det ville være sensationelt, hvis de hold gik hele vejen, men de kan sagtens drille nogle af de mere etablerede topklubber.

Alle Champions League-grupperne i 2019/2020-sæsonen er som følger:

Gruppe A

Paris Saint-Germain

Club Brügge

Galatasaray

Real Madrid

Gruppe B

Bayern München

Tottenham

Røde Stjerne

Olympiakos

Gruppe C

Manchester City

Dinamo Zagrev

Shakhtar Donetsk

Atalanta

Gruppe D

Juventus

Atletico Madrid

Bayer Leverkusen

Lokomotiv Moskva

Gruppe E

Liverpool

Napoli

RB Salzburg

Genk

Gruppe F

Slavia Prag

Barcelona

Dortmund

Inter

Gruppe G

Lyon

Benfica

RB Leipzig

Zenit

Gruppe H

Chelsea

Valencia

Ajax

Lille

Champions League-finalen spilles i øvrigt lørdag den 30. maj 2020 i Istanbul.

Champions League-stjernerne

Man kan ikke tale om Champions League-stjerner uden at komme ind på Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

I løbet af de seneste 10-15 år har de to superstjerner domineret fodbold, og særligt Champions League.

Lionel Messi har vundet fire Champions League-titler med Barcelona i 2006, 2009, 2011 og senest 2015, mens Cristiano Ronaldo har vundet turneringen hele fem gange. Den første gang var med Manchester United i 2008, og siden har han vundet Champions League fire gange med Real Madrid i 2014, 2016, 2017 og 2018.

Da han og Real Madrid vandt Champions League tre gange på stribe var det første gang i historien, at et hold formåede at genvinde CL-turneringen. At det så skete tre gange i streg, og fire gange på fem sæsoner, siger noget om, hvor fantastisk et hold, Real Madrid har.

Kigger man længere tilbage i tiden, så er det spillere som Raul, Thierry Henry, Andriy Shevchenko og Didier Drogba, der falder i øjnene. De har alle vundet Champions League med forskellige klubber, og har scoret et hav af mål i turneringen.

Generelt har Barcelona og Real Madrid domineret Champions League, så det er også deres stamspillere, der har vundet Champions League flest gange.

Mere bemærkelsesværdigt er det, at Clarence Seedorf har vundet fire CL-trofæer med tre forskellige klubber. Første gang var med Ajax i 1995, mens han genvandt den i 1998 med Real Madrid. Hans bedste år var dog i AC Milan, med hvem han vandt CL i 2003 og 2007.

Ser man efter de bedste individuelle præstationer i en Champions League-kamp, så er der selvfølgelig mange store, men nogle af de mest mindeværdige står klart i hukommelsen.

Ronaldo og Real Madrid var i 2003 på besøg hos Manchester United, og det var to af verdens absolut bedste fodboldhold, der mødtes på Old Trafford. Brasilianske Ronaldo stjal dog alle overskrifterne, da han scorede et hattrick på United og Fabien Barthez.

Han blev udskiftet til stående ovationer fra Manchester United-tilskuerne, og skrev sig ind i historiebøgerne.

Otte år senere tog Barcelona imod Bayer Leverkusen hjemme på Camp Nou i 1/16-finalen. Barcelona vandt hele 7-1, og argentinske Lionel Messi stod for hele fem mål.

På daværende tidspunkt havde ingen spillere i Champions League formået at score fem mål i en enkelt kamp, men Luiz Adriano gjorde Messi kunsten efter i 2014, da Shakhtar Donetsk vandt 7-0 over BATE Borisov.

Danske hold i Champions League

Omend ingen danske hold for alvor har formået at etablere sig i Champions League-turneringen, så har et par danske hold dog været med.

Første gang, at et dansk hold var med i Champions League var i 1995/1996-sæsonen. AaB var oprindeligt blevet slået ud af kvalifikationen af Dynamo Kiev, men det ukrainske storhold blev fjernen fra turneringen grundet en bestikkelsesskandale.

AaB formåede at spille med 2-2 imod Porto, og besejre Panathinaikos med 2-1 hjemme på Aalborg Stadion, mens de tabte de resterende fire kampe.

Tre sæsoner senere var det Brøndbys tur til prøve kræfter med Champions Leagues gruppespil. De havde domineret voldsomt hjemme i Superligaen, men de kom ind i modbydelig gruppe med Barcelona, Bayern München og Manchester United.

Brøndby vandt overraskende den første kamp med 2-1 over Bayern München, men tabte efterfølgende fem kampe. Målscoreren hed 4-18, men det er heller ikke nemt at være i gruppespil med de senere finalehold fra Bayern og United.

I 2006 var det FC Københavns tur til at prøve kræfter med Champions League-gruppespillet, og de fik en overraskende flot debut.

FCK hentede syv point i en gruppe med Manchester United, Benfica og Celtic, og de fleste husker den historiske sejr på 1-0 over Manchester United i Parken.

To år senere var AaB endnu en gang med i Champions League, og de viste sig flot frem i en gruppe med Celtic, Villarreal og Manchester United.

De spillede 2-2 på Old Trafford imod United, men de hentede fem point i de resterende kampe. Det var ikke nok til at gå videre, men det var alligevel en flot præstation.

Den største danske præstation i Champions League var i 2010/2011, hvor FC København skulle møde Barcelona, Panathinaikos og Rubin Kazan.

De hentede 10 point, og gik dermed videre til 1/8-finalen for første gang i dansk historie.

Her mødte FCK Chelsea, hvor de fortjent tabte 2-0 samlet. De leverede dog en flot præstation på Stamford Bridge, og den sæson er svær at slå for et dansk hold.

FC Nordsjælland vandt overraskende mesterskabet i 2012, og da de danske hold havde samlet så mange point i UEFA-turneringer, så betød det en direkte kvalifikation til gruppespillet.

FCN kom i en svær gruppe med Juventus, Chelsea og Shakhtar Donetsk, og de hentede kun et enkelt point på hjemmebane imod Juventus. Selvom de fik flere røvfulde, så tjente klubben så ekstremt mange penge, at de har kunne bygge klubben op omkring det.

Det var ikke nogen mindeværdig præstation, da FC København i 2013/2014 var i Champions League-gruppe med Real Madrid, Juventus og Galatasaray. De hentede fire point efter en sejr over Galatasaray og uafgjort resultat imod Juventus, og røg derefter ud med et brag.

Senest, en dansk klub var med i Champions League, var i 2016/2017-sæsonen, hvor et stærkt FCK-hold var i gruppe med Leicester, Club Brugge og Porto.

FCK hentede ni point i seks kampe, og indkasserede kun to mål, men det var alligevel ikke nok til at gå videre. Herefter røg FCK over i Europa League, hvor de gjorde det fint inden, de blev slået ud af Ajax.

UEFA ændrer løbende på strukturen i kvalifikationen, og det er blevet væsentligt sværere for et dansk hold at komme med i Champions League-gruppespillet.

Se Champions League på nettet med live stream

Du kan selvfølgelig se alle kampe fra Champions League på nettet med online live streaming. Hvis man kan lide at se fodbold, så er Champions League det allerbedste, man får, og vi anbefaler helt klart at live streame Champions League online.

Alle Champions League-kampene inklusiv Champions League-finalen kan selvfølgelig live streames online, hvilket flere og flere fodboldfans foretrækker – de store kampe sendes dog fortsat i TV.