Kampskema

Optakter

Læs flere optakter

Se Champions League Live Stream Online - 2017/2018

Dette er den ultimative klubturnering, og den er elsket uge efter uge, når vi sætter os foran skærmen tirsdage og onsdage kl. 20.45.

I mange år var den fineste turnering Mesterholdenes Europa Cup, hvor kun mestrene spillede i et gængs knockout-system. Men fra 1991-1992 sæsonen blev der indført gruppespil, og året efter fik man så skabt UEFA Champions League. I starten var det kun mestrene, der kunne deltage, men efterhånden blev det indført, at de store lande kunne have op til fire hold med. Retfærdigt? Næppe, men det giver hvert år nogle fænomenale kampe, når de store hold klasker sammen.

Den første Champions League blev vundet af franske Olympique Marseille, som slog AC Milan i finalen på et hovedstød fra Basile Boli. Da den oprindelige turnering blev opfundet af en franskmand, så var det jo egentligt meget passende. Det er endnu aldrig lykkedes et hold at vinde turneringen to år i træk, hvilket også kaldes ”Champions League-forbandelsen”. Hold som AC Milan, Juventus, Ajax og Manchester United har haft chancen, men de blev blæst omkuld, da det gjaldt. Manchester United spillede i øvrigt en af de mest dramatiske finaler i 1999, hvor de mødte Bayern

München på Camp Nou. Tyskerne dominerede og var klart bedst, men på to mål i overtiden fik United vendt opgøret til 2-1.

Den måske mest dramatiske af dem alle kom seks år senere, da AC Milan og Liverpool mødtes i finalen i Istanbul. Italienerne var foran 3-0 (!) ved halvleg, men Liverpool fik udlignet til 3-3 og vandt siden efter straffespark.

Mange eksperter peger på FC Barcelonas vinderhold fra 2009 og 2011 under Pep Guardiola som det bedste og flottest spillende mandskab i Champions Leagues historie. Blaugrana er i øvrigt det mest vindende hold fra 1993 og frem med fire titler, mens ærkerivalerne fra Real Madrid nåede op på ti vundne pokaler siden 1955 i 2014, da de slog bysbørnene fra Atlético Madrid i finalen.

Champions League er ren nydelse fra ende til anden med de ypperste hold i verden, og vi glade for, at vi kan tilbyde live streaming fra den bedste klubturnering nogensinde.

Se fodbold live

Se en hurtige guide her

  • bet365
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se kampen hos bet365

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.