header
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Regler og vilkår
Se Conference League Online: Live Streaming & TV

Live Stream Conference League fodbold online! UEFAs nye turnering hedder Conference League, og selvom du måske ikke kender meget til den lige nu, så bliver den meget interessant med danske briller. Det bliver nemlig sværere og sværere for danske klubber at komme i Champions League og Europa League, men der er ganske gode muligheder i Conference League.

UEFA har foretaget en stor ændring op til 2021/2022-sæsonen. Champions League fungerer på samme måde, og har stadig 32 hold.

Europa League er blevet skåret fra 48 til 32 hold, så man må formode, at niveauet bliver noget højere.

Derudover har de skabt turneringen Conference League, som også kommer til at bestå af 32 mandskaber.

Conference League er interessant med danske briller

Mens det bliver sværere og sværere for holdene fra de mindre nationer, som eksempelvis Danmark, at kvalificere sig til Champions League-turneringen, så kommer der hvert år til at være danske hold i Conference League.

Kvaliteten i Conference League-turneringen kommer til at være meget svingende. Man kan både møde nogle hold, man aldrig tidligere har hørt om, men man kan også rende ind i hold fra Premier League, La Liga og Serie A.

Syvendepladsen fra de største ligaer kommer ind i kvalifikationen, og må formodes at komme videre til hovedturneringen.

Foruden deltagelse i turneringen, så kan det heller ikke udelukkes, at hold som FC København og FC Midtjylland med den rette lodtrækning kan komme ganske langt i turneringen.

Økonomien er ganske vist mindre end i EL og CL, men der er stadig betydelige beløb at hente. Derudover så er alle europæiske kampe vigtige med tanke på koefficientlisten, hvor Danmark er under hårdt pres.

Der er altså masser af grunde til at følge med i den nye Conference League-turnering.

Økonomien i Conference League

Hvor mange penge kan man så indkassere ved at spille Conference League? Pengene er som bekendt helt enorme i Champions League, hvor man typisk scorer over 150 millioner kroner ved at være i gruppespillet.

Europa League er også kommet ganske godt efter det, og det vurderes, at en dansk klub kan sikre i omegnen af 70 millioner kroner.

Disse beløb afhænger selvfølgelig af klubbens størrelse og hvordan man rent faktisk klarer den, men det er en nogenlunde målestok.

De 32 hold, der kvalificerer sig til Conference League-gruppespillet, er garanteret tre millioner euro, hvilket svarer til omkring 22 millioner danske kroner.

Vinder man en kamp scorer man 3,5 millioner kroner, mens en uafgjort kaster lidt over en million af sig.

Derudover er der en masse andre indtægter og udgifter, som kan være at gøre op. Det kunne være billetsalg, sponsorater, generel interesse samt oplevelser og erfaringer.

Se Conference League: Online Live Streaming & TV

Rettighederne til at vise Conference League er endnu ikke købt, hvorfor det ikke er til at sige, hvor kampene bliver vist.

Kvalifikationskampene er blevet købt enkeltvis af både TV2 og Discovery, så det er vores bedste bud på nuværende tidspunkt.

Vi opdaterer selvfølgelig, når vi ved, hvor du kan live streame Conference League-fodbold online.