header
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Regler og vilkår

Se DBU Pokalen Live Stream Online - 2022/2023


Den danske pokalturnering har en lang og smuk historie bag sig. Den startede i 50´erne og har siden vokset sig stor og stærk. Det er som regel The Big Guns, der vinder i sidste ende, men der har været artige overraskelser i turneringens historie.

For alle jer, der ikke kan se DBU Pokalen live, vil vi til en hver tid anbefale live pokal stream.

DBU Pokalen begyndelse

Inspirationen var selvfølgelig fra England, hvor den første FA Cup finale blev spillet helt tilbage i 1872.

I Danmark var der op til Anden Verdenskrig blev spillet lokale pokalturneringer i København, Lolland-Falster, Fyn, Jylland og Sjælland. De blev nedlagt i 1941 til fordel for Danmarkspokalturneringen, som der kun blev spillet en af, inden tyskerne invaderede Danmark.

10 år efter krigens afslutning var man igen i gang med en landsdækkende pokalturnering med navnet Landspokalturneringen.

Den har siden ændret navn nogle gange. Fra 1990-1996 hed den Giro Cup, mens den til 1999 hed Compaq Cup. Fra 2000-2004 hed det DONG Cup, mens Ekstra Bladet fra 2008-2011 overtog sponsoratet.

Nu hedder den blot DBU Pokalen, men har fra 2015 fået en sponsor i form af den svenske portproducent Hörmann.

Turneringen har heller ikke altid været skruet sammen som nu. I stedet for op til tre omkampe skal kampene nu afgøres over en kamp, medmindre det er semifinalerne, som traditionelt har været over to kampe.

Til denne sæson skal de dog afgøres over en kamp, da der er kommet flere kampe til i den danske Superliga på grund af den nye struktur. Lavest rangerede hold får hjemmebane, og hvis det er fra samme division, så trækkes der lod.

Reglen om lavest rangerede hold på hjemmebane blev i øvrigt indført i 1998.

Efter pokalfinalen i 1991 blev det besluttet, at den altid skal spilles på Kristi Himmelfartsdag. Finalerne i 2006 og 2014 blev dog spillet dagen før St. Bededag, mens den i 2011 blev flyttet til 22. maj, da Kristi Himmelfartsdag var d. 2. juni, som var ensbetydende med en landskamp mod Island to dage senere.

Kampen bliver altid spillet på det danske nationalstadion, Parken, men der har været to undtagelser. I både 1991 og 1922 skulle Parken bygges om, så da var finalerne i henholdsvis Odense og Aarhus, hvilket bekom de to klubber godt, da de vandt pokalfinalerne over henholdsvis Aab og B1903.

Vinder man pokalfinalen går man i Europa League. Er vinderen allerede kvalificeret, går pladsen til nummer fire i Superligaen, alt efter hvor Danmark er på UEFAs liste. Taberen får ikke adgang til europæisk fodbold.

DBU Pokalen historie

Vi skal tilbage til det herrens år 1955, hvor AGF vandt den første danske pokalfinale i den nuværende form med 4-0 over Aalborg Chang.

Aarhusianerne er i øvrigt alle tiders pokalhold med 12 finaler og ni pokaler, hvilket er rekord.

Den første omkamp kom allerede i 1959, da rivalerne Vejle og AGF spillede 1-1 efter forlænget spilletid. Her skulle der så en ny kamp til, som Vejle vandt.

Det blev helt skørt i finalen i 1978 imellem Frem og Esbjerg, hvor man skulle ud i tre kampe for at finde vinderen. På det tidspunkt var den nye pokalturnering startet, hvor Esbjerg blev slået ud, men de havde stadig ikke spillet sidste sæsons pokalfinale færdig.

Frem endte med at vinde efter tre gange forlænget spilletid og 1-1 samt 5-4 på straffe.

En af de bedre finaler blev spillet to år senere, da et af datidens storhold, Hvidovre, slog Lyngby 5-3 i et målorgie. Lyngby slog dog tilbage i både 1984 og 1985 med sejre over KB og Esbjerg.

AGF var i vælten i de år og tog to pokaltitler i træk med sejre over AaB og Brøndby, inden sidstnævnte i en vanvidskamp slog Ikast med 6-3 i 1989.

I 1991 og 1992 var pokalfinalen som nævnt lagt i andre byer på grund af ombygning i Parken, men den blev da for alvor fyldt i 1996, da AGF og Brøndby dystede. De Hvi´e vandt 2-0 foran 36.000 tilskuere.

Den blev dog slået to år senere, da 41.044 så Brøndby slå FC København 4-1 i finalen. Det er i øvrigt første og foreløbigt sidste gang, at de to giganter er mødtes i en slutkamp.

Brøndby har siden vundet pokalen tre gange, mens FCK har vundet fem.

AaB må være det mest uheldige hold med syv tabte finaler fra 1987 og frem, inden de så vandt deres tredje titel i 2014 efter en 4-2 sejr over FC København, som samtidigt var deres første Double.

FC Midtjylland har heller ikke været så heldige, idet de tabte finalerne i 2003 og 2005 til Brøndby og 2010 og 2011 til FC Nordsjælland.

De seneste to titler er gået til FC København, som vandt 3-2 over FC Vestsjælland i 2015 og 2-1 over AGF i sidste sæson.

DBU Pokalen Sæson 2018/2019

Hvis du vil se live pokal stream, så er det med at følge med fra starten.

Den første runde blev spillet allerede i starten af august, og Superligaholdene træder nu tidligere ind i turneringen.

I 2006 besluttede man at barbere turneringen ned fra otte til syv runder. Det betyder, at vi får de store hold at se fra anden og tredje runde mod fjerde og femte før i tiden.

Dermed er der større chancer for overraskelser, som DBU Pokalen live jo lever af. Hvem husker ikke, da SC Egedal fra Danmarksserien slog FC Nordsjælland i forrige sæson, eller da FC Nordvest fra samme position nåede at slå både SønderjyskE og Horsens, inden de tabte semifinalerne til FC København i 2009?

De største overraskelser i DBU Pokalen

DBU Pokalen live er stedet, hvor de store overraskelser hænder. Mange små hold har drillet de store undervejs, og det er netop det, som en pokalturnering lever af.

Skagen v Brøndby, 1987

Den største overraskelse af dem alle.

Brøndby var virkelig i vælten i de år og stillede alle kanonerne i fjerde runde af pokalturneringen mod Jyllandsserieholdet fra Skagen.

De havde runden forinden slået B1903 ud, så egentligt burde BIF være advarede. Men man måtte ud i straffespark, og her blev målmand Jens Gram den store helt, så de undertippede vandt med 7-6 samlet. En kæmpe sensation, som man stadig snakker om i Skagen og omegn.

Varde v Brøndby, 2011

Brøndby har det med at overraske negativt, når den gælder DBU Pokalen live.

Det skete også mod 2. divisionsholdet fra Varde i 2001, hvor de undertippede vestjyder vandt hele 4-2.

40 dage senere blev cheftræner Henrik Jensen fyret.

FC Nordvest v AC Horsens, 2008

Danmarksserieholdet havde slået SønderjyskE undervejs, så AC Horsens havde set, hvad de kunne gøre.

Men det forhindrede ikke miniputterne i at slå Superligaholdet med 2-1 i kvartfinalen. De mødte dog deres overmænd i de senere vindere FC København, som vandt 6-1 samlet i semifinalerne.

De største stjerner i DBU Pokalen

Når DBU Pokalen live bliver spillet herhjemme, så starter det med de små hold, og så træder de tunge drenge først ind senere. Men når de gør det, så er der store spillere for alle pengene.

De største danske stjerner

Matthias “Zanka” Jørgensen, FC København

Superligaens suverænt bedste forsvarsspiller gennem flere sæsoner. Var lidt for smart og overmodig i sit spil tidligere, men det er lagt på hylden nu.

Han har også bevist sin klasse i Champions League og er fuldt fortjent ved at etablere sig på landsholdet. Vil være perfekt i en treback-kæde med Simon Kjær og Andreas Christensen.

Thomas Delaney, FC København

Det bliver et tab for den danske Superliga, når Thomas Delaney skifter til Werder Bremen i 2017.

Men indtil da kan vi nyde hans fantastiske energi og holdånd. Med bare 24 er han anfører i Danmarks største klub, og han bliver en spiller, som landsholdet skal bygges op om i fremtiden.

Udover sin fight er han også ved at lægge målscoringen til sit repertoire, så han er ret komplet.

Morten “Duncan” Rasmussen, AGF

Han er lige nu den tredjemest scorende spiller i Superligaen nogensinde efter Søren Frederiksen og Peter Møller. Men mon ikke han har rekorden, når disse linjer læses?

Efter et par afstikkere til Brøndby, Celtic, et par låneaftaler og FC Midtjylland kom han tilbage til sit elskede Aarhus i 2016, hvor han fortsætter sin måljagt.

De største udenlandske stjerner

Rafael van der Vaart, FC Midtjylland

Det største navn i nyere dansk historie.

Det var et scoop af dimensioner, da FC Midtjylland formåede at hive den hollandske verdensstjerne til klubben. Han kan skrive klubber som Ajax, Real Madrid, Tottenham og HSV på CV´et og har også en VM-sølvmedalje at fremvise.

Det bliver meget spændende at følge ham i Superligaen!

Federico Santander, FC København

Den store mand fra Paraguay skulle lige bruge et par kampe til at spille sig ind, men så begyndte målene også at rasle ind.

Han var helt suveræn, da FCK vandt mesterskabet for første gang i tre sæsoner i 2016 og scorede begge mål i guldkampen mod FC Nordsjælland 16. Maj. Satte også den meget vigtige scoring til 1-1 ind mod APOEL, som skaffede FCK i Champions League.

Teemu Pukki, Brøndby

I sæsonen 2015-2016 var han helt væk, men i denne sæson har han virkelig fået hevet sig selv op.

Med en ny træner og en ny spillestil hagler han pludselig mål ind som sindssyg, og nu ligner han for alvor en top-angriber.

Det bliver interessant at se, om han også scorer i modgangstider, for der har man virkelig brug for sin striker.

Live stream DBU Pokalen kampe i sæsonen 2018/2019

DBU Pokalen live stream er din chance for at nyde den danske pokalturnering, som har en lang tradition bag sig.

Der er altid basis for, at de store hold snubler, og det er netop charmen ved pokalfodbold.

Der har været et par artige overraskelser undervejs, som da Brøndbys full time proffesionals blev slået af amatørholdet fra Skagen.

Det kan godt være, at Superligaklubberne lige sender et par af de unge gutter på banen i deres første runder, men når finalen i Parken nærmer sig, så vil alle have fingre i pokalen.

Live stream DBU Pokalen og få super underholdning på din computer, tablet eller mobil.