header
AGF
AGF
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
clock

19. Juli 2024 Kl. 16:00

arrow image
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ip restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår

Live Stream Superliga Fodbold Online - 2022/2023


Hele landet følger den danske Superliga med spænding, når landets bedste klubber slås om hæder, ære og pokaler, og du kan selvfølgelig se Superliga-kampene med online live streaming.

Færre og færre ser fodbold i TV, og derfor bliver online live streaming mere og mere relevant – også når det gælder Superliga-fodbold.

Man kan nemlig live streame Superliga-fodbold med både mobil, PC og tablet, så det er ligegyldigt om du sidder i toget eller ligger på sofaen.

Naturligvis er det bedst at følge kampene på stadion, men når man nu ikke kan få fri til det, så er det naturligvis fantastisk at kunne følge alle kampene hjemmefra – uanset hvilket hold, man følger eller har penge på – og det er her, at online live streaming kommer ind i billedet.

Der er heldigvis flere steder, hvor du kan se Superligaen. Hvis ikke du har den store tv-pakke, så kan du streame kampene på din computer flere forskellige steder.

Blandt andet kan du live streame fodbold fra hele verden igennem din bookmaker.

Det eneste det kræver er, at du har penge på din konto og du skal være opmærksom på at visse kampe kan have IP-restriktioner.

Superligaens historie

Den danske Superliga ser ud til at blive den mest spændende i mange år. Igen vil mange klubber kunne tage titlen, og der er kamp om, hvorvidt mesterskabet skal havne i hovedstaden eller hos en af de stærke jyske klubber.

FC København vil dog altid være et godt bud på en dansk mester, og de har også et væld af profiler i klubben. Mange store spillere har gennem tiderne slået deres folder i den hvide trøje, og en hver FCK-fan bliver saglig ved tanken om Sibusiso Zuma, som måske var den bedste spiller i Superligaens historie

I nyere tid har Ståle Solbakken været en markant træner, som har ført FCK i Champions League og til mange mesterskaber. Også nye stjerneskud som Viktor Fischer og Dame N’Doye har hjulpet godt til, og så kommer der jo altid en ny, spændende profil i ny og næ.

FCK spillede en historisk dårlig sæson i fjor, men de har hentet en masse spændende spillere, og de bør have gode muligheder for at vinde Superligaen i 2018/2019.

Superliga-holdene på vej imod bedre tider

Niveauet i den danske Superliga går selvfølgelig op og ned. Kigger man på de senere år, så er der dog grund til optimisme.

FC København har – som sædvanligt – leveret flotte europæiske resultater, og de er også begyndt at sælge spillere for store millionbeløb.

Tidligere var FC København en klub, der som regel afviste store bud på deres profiler for at have det stærkest mulige hold, men i dag kan transfersummene i udlandet blive så store, at de flere gange har valgt at sælge deres bedste spillere – mod så at få ekstremt mange penge i kassen til at bygge op om fremtiden.

FC Midtjylland har etableret sig i toppen af dansk fodbold. Selvom klubben fortsat er væsentligt mindre end FC København og Brøndby, så er de nok de bedste i Superligaen til at sælge spillere.

Siden Matthew Benham og Smartodds købte klubben er de blevet ekstremt stærke til at købe og sælge spillere, bedste eksemplificeret ved salget af Alexander Sørloth til over 100 millioner kroner, kun et halvt år efter, at de selv købte ham for en brøkdel af den pris.

Brøndby har også fundet vej til toppen af Superligaen igen. Alexander Zornigers betydning for Brøndby kan slet ikke undervurderes, og på den økonomiske side ser det også bedre ud end længe.

I 2018 leverede Brøndby det første årsregnskab med overskud i 12 år, hvilket giver håb for fremtiden. Omvendt, så skal de blive bedre til at udvikle deres egne spillere, da de bruger mange på at holde talentafdelingen Masterclass kørende.

I 2017/2018 vandt FC Midtjylland Superligaen på målstregen efter, at Brøndby ellers havde titlen i deres hule hånd.

I 2018/2019-sæsonen er det en tvekamp mellem FC Midtjylland og FC København, og vi må håbe, at den tætte konkurrence i Superligaen øger holdenes niveau, så de også kan præstere i Europa.

Superligaen er nemlig relativt tæt på at få en direkte plads i Champions League, hvilket vi kun har haft en enkelt gang før, da FC Nordsjælland i 2012 nappede mesterskabet.

Mange om buddet

FC Midtjylland har i årevis været lige-ved-og-næsten i mange år, men i 2015 kom guldet endelig på plads på Heden, og det blev genvundet i 2018.

Man har virkelig bygget et godt koncept op i klubben, som også er spækket med afrikanske diamanter, og en af dem kommer måske til at funkle for Ulvene.

De har en historisk stærk trup, men det bliver meget svært for dem at forsvare deres Superliga-titel.

FC Midtjylland har stærke spillere på alle pladser, men de skal også spille en masse europæiske kampe, og det kan blive problematisk.

Og hvad sker der med Brøndby? Mange års nedtur efter Michael Laudrups exit er langsomt begyndt at vende, og nu skal vi igen vænne os til en blå-gul magt i Superligaen.

Med Brøndbys fine historik ville det også være svært at undvære dem, og deres mange fans bakke op i medgang og modgang.

Alexander Zorniger og Troels Bech har sammen med de mange Brøndbyfans virkelig skabt en optimisme på Vestegnen. De var meget tæt på at vinde Superligaen for første gang i 13 år, men FC Midtjylland overhalede dem på målstregen.

FC Nordsjælland har de seneste år været en stærk contender til titlen, og de varmede godt op med to pokaltitler i træk, inden man tog den absolutte skalp med mesterskabet i 2012.

Det gav direkte adgang til Champions League, og selvom man fik masser af stryg, så fik man også uvurderlig erfaring og ikke mindst en god bunke penge.

FC Nordsjælland har efterhånden fået etableret sig i subtoppen af Superligaen, men der mangler lige det sidste før de kan konkurrere imod FCK, Brøndby og FC Midtjylland, som danner toppen af dansk fodbold i disse år.

Kan AGF igen vende tilbage til tidligere tiders storhed? De har arbejdet på at forstærke klubben som helhed henover en del år, og med David Nielsen ved roret, så kan det faktisk godt gå hen og blive spændende at følge AGF.

OB har været mestre, men vi skal helt tilbage til 1989 for at finde den seneste titel. Fynboerne har prøvet med en ny struktur siden de overraskende fyrede Lars Olsen, Viggo Jensen og Kim Brink i efteråret 2010. Poul Hansen var en fiasko som sportschef, mens Troels Bech ikke har fik sat skik på OB-holdet i sin tredje periode i klubben. Odense-klubben er dog en stor spiller i Danmark, og en Superliga uden fynboerne er utænkelig.

Er SønderjyskE stadig standhaftige? Hvilke oprykkere kan overleve? Og er AaB det nye flagskib i Jylland?

Hæng på og følg endnu en sindssyg spændende Superliga sæson!

Se Superliga fodbold med live stream

Du kan se alle Superliga-kampe online med live streaming. Det er den klart bedste og mest billige måde at se fodbold på, og det er således vores anbefaling.

Du kommer til at finde optakter og live streams til alle Superligakampene på sefodbold.dk, så det er bare med at holde øje

Kampprogram

<<<
fredag 19. juli
søndag 21. juli
mandag 22. juli
søndag 28. juli
>>>
fredag 19. juli
Danmark: 3F SuperligaDanmark: 3F Superliga
 • 17:00 Lyngby
  Lyngby
  FC København
  FC København
 • Danmark: 3F SuperligaDanmark: 3F Superliga
 • 16:00 FC København
  FC København
  AGF
  AGF