Kampskema

Se Superligaen Live Stream Online - 2017/2018

Hele landet følger den danske Superliga med spænding, når landets bedste klubber slås om hæder, ære og pokaler!

Naturligvis er det bedst at følge kampene på stadion, men når man nu ikke kan få fri til det, så er det naturligvis fantastisk at kunne følge alle kampene hjemmefra – uanset hvilket hold, man følger eller har penge på.

Der er heldigvis flere steder, hvor du kan se Superligaen. Hvis ikke du har den store tv-pakke, så kan du streame kampene på din computer flere forskellige steder.

Blandt andet kan du live streame fodbold fra hele verden igennem din bookmaker. Ved at oprette en konto på bet365.dk har du mulighed for at se Superligaen på din skærm eller slutte den til dit tv for den optimale oplevelse. Det enest det kræver er at du har penge på din konto og du skal være opmærksom på at visse kampe kan have IP-restriktioner.

Superligaen

Den danske Superliga ser ud til at blive den mest spændende i mange år. Igen vil mange klubber kunne tage titlen, og der er kamp om, hvorvidt mesterskabet skal havne i hovedstaden eller hos en af de stærke jyske klubber.

FC København vil dog altid være et godt bud på en dansk mester, og de har også et væld af profiler i klubben. Mange store spillere har gennem tiderne slået deres folder i den hvide trøje, og en hver FCK-fan bliver saglig ved tanken om Sibusiso Zuma, som måske var den bedste spiller i Superligaens historie

I nyere tid har Ståle Solbakken været en markant træner, som har ført FCK i Champions League og til mange mesterskaber. Også nye stjerneskud som Nicolai Jørgensen og Andreas Cornelius har hjulpet godt til, og så kommer der jo altid en spændende udlænding i ny og næ.

Mange om buddet

FC Nordsjælland har de seneste år været en stærk contender til titlen, og de varmede godt op med to pokaltitler i træk, inden man tog den absolutte skalp med mesterskabet i 2012. Det gav direkte adgang til Champions League, og selvom man fik masser af stryg, så fik man også uvurderlig erfaring og ikke mindst en god bunke penge.

OB har været mestre, men vi skal helt tilbage til 1989 for at finde den seneste titel. Fynboerne har prøvet med en ny struktur siden de overraskende fyrede Lars Olsen, Viggo Jensen og Kim Brink i efteråret 2010. Poul Hansen var en fiasko som sportschef, mens Troels Bech ikke har fik sat skik på OB-holdet i sin tredje periode i klubben. Odense-klubben er dog en stor spiller i Danmark, og en Superliga uden fynboerne er utænkelig.

FC Midtjylland har i årevis været lige-ved-og-næsten i mange år, men i 2015 kom guldet endelig på plads på Heden. Man har virkelig bygget et godt koncept op i klubben, som også er spækket med afrikanske diamanter, og en af dem kommer måske til at funkle for Ulvene som Pione Sisto.

Og hvad sker der med Brøndby? Mange års nedtur efter Michael Laudrups exit er langsomt begyndt at vende, og nu skal vi igen vænne os til en blå-gul magt i Superligaen. Med Brøndbys fine historik ville det også være svært at undvære dem, og deres mange fans bakke op i medgang og modgang.

Kan AGF igen vende tilbage til tidligere tiders storhed? Er SønderjyskE stadig standhaftige? Hvilke oprykkere kan overleve? Og er AaB det nye flagskib i Jylland?

Hæng på og følg endnu en sindssyg spændende Superliga sæson!

Se fodbold live

Se en hurtige guide her

  • bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se kampen hos bet365
Ikke mulig med dansk IP-adresse

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj ViaplayViaplay
leptop-www 1. Gå til viaplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold