header
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Regler og vilkår

Se FA Cup Online Live Stream i Danmark

Du kan live streame kampene fra den engelske FA Cup online hos bet365. Den store bookmaker har rettighederne til en stor del af kampene i FA Cuppen, og du behøver dermed ikke et TV for at se kampene fra den store pokalturnering.

Med bet365 har du dermed muligheden for at live streame FA Cup i Danmark. Nogle af de store FA Cup-kampe bliver således også sendt på TV, men hvis du som så mange andre ikke ser fodbold i TV længere, så er live streaming et fantastisk alternativ.

FA Cup er verdens ældste pokalturnering

Mens mange af de nationale pokalturneringer rundt omkring i Europa ikke har den store betydning, så er det bestemt ikke tilfældet med FA Cuppen, som er verdens ældste pokalturnering.

Den første FA Cup blev spillet i 1871, og har dermed en rig historie, som kun gør kampene mere interessante. Således sidder fans fra hele verden klar, når kampene spilles.

Over 700 hold deltager i hver sæson, så det er en fantastisk mulighed for de mindre hold nede i rækkerne til at få nogle fantastiske oplevelser imod topholdene fra Premier League.

De første par turneringer blev ikke spillet efter den struktur, vi kender i dag, men det blev lavet om til 1888-1898-sæsonen.

Den er kun blevet større med tiden, og med de over 700 hold, så starter turneringen faktisk ud før den forrige er blevet afsluttet.

Arsenal og Manchester United er konger af FA Cup

Hele 43 hold har vundet FA Cup-turneringen. Flere af disse vindende klubber eksisterer ikke længere, men de mest succesfulde er de moderne tophold.

Pr. januar 2019 er Arsenal og Manchester United de mest vindende klubber i den engelske FA Cup. Begge klubberne har været med i 20 finaler, men Arsenal har vundet allerflest med 13, mens United har vundet FA Cuppen 12 gange.

Derefter følger Chelsea, Tottenham og Liverpool, så det er de klassiske tophold, der har domineret FA Cup igennem tiderne.

Arséne Wenger er den manager, der har vundet flest FA Cup-trofæer. Hele syv gange har den lange franskmand løftet pokalen, og det er selvfølgelig i spidsen for Arsenal samtlige gange.

Ashley Cole er den spiller, der har vundet FA Cuppen flest gange, og hele syv gange har venstre backen vundet – tre gange for Arsenal og fire gange for Chelsea.

FA Cup leverer altid overraskelser

En af de fede ting ved pokalturneringer generelt, og i særdeleshed også ved FA Cuppen er, at der altid kommer nogle store overraskelser.

De dårligst rangerede hold har altid hjemmebanefordelen, og udover, at det kan give en stor, økonomisk indsprøjtning til de mindre klubber, så giver det også nogle sjove kampe.

For de små hold vil det være sæsonens største kamp, og for flere spillere kan det være karrierens højdepunkt. Derfor ser man ofte kampe, hvor underdogsne kæmper alt, hvad de kan, mens storholdenes spillere ofte tager lidt lettere på det.

I 2015 var Bradford City fra League One på besøg hos Chelsea i fjerde runde. Det suveræne Chelsea-hold kom foran 2-0, og da virkede det som en umulig opgave for Bradford.

Utroligt nok scorede de dog hele fire mål efterfølgende, og vandt dermed 4-2, hvilket udløste et chok i Fodboldengland.

I 2013 var Wigan i finalen imod det dyre Manchester City-hold, og vandt utroligt nok på et overtidsmål af Ben Watson. Kort efter rykkede de ned fra Premier League-hold, hvilket ingen andre hold har prøvet.

Største øjeblikke i FA Cuppen

Med så mange års historie i FA Cuppen, så har der naturligvis også været mange store øjeblikke, som bliver svære at glemme.

Vi har selvfølgelig allerede nævnt Wigans sejr imod Manchester City, som er blandt de største overraskelser i nyere tid, og som Wigans supportere altid vil huske tilbage på.

I 1999 mødte Arsenal og Manchester United hinanden i semifinalen, og det var i en tid, hvor de var de absolut stærkeste hold i engelsk fodbold, og blandt de bedste i verden.

Kampen stod 1-1 efter ordinær spilletid, og skulle derfor ud i forlænget spilletid for at blive afgjort. Manchester United havde kun 10 mand på banen, men Ryan Giggs valgte at tage sejren i egen hånd ved at afdrible halvdelen af Arsenal-holdet inden, han satte den op i toppen af målet.

I 2006 stod Liverpool og West Ham overfor hinanden i finalen. West Ham var foran med 3-2 helt ind til overtiden, hvor en returbold endte for fødderne af anfører Steven Gerrard, som hamrede bolden ned i hjørnet.

Efterfølgende vandt Liverpool på straffespark, og målet vil altid gå over i historien, som et af de største øjeblikke.

Live Stream FA Cup Online

Du kan se FA Cup online med live streaming hos bet365. På den måde kan du både live streame FA Cup-fodbold med mobil, PC og tablet, og det er anbefalelsesværdigt i vores øjne.