Kampskema

Se Premier League Live Stream Online - 2018/2019

Se Premier League på nettet – Live Stream Premier League online

Uanset hvordan du vender og drejer det, så vil engelsk fodbold bare altid stå danskernes hjerter nær. Mange kan huske, at de har tilbragt tonsvis af timer foran skærmen med Tipslørdag og en mudderkamp fra Portman Road imellem Ipswich og Coventry.

Nu til dags mødes mange til en pint og en skål salt & vinegar chips på en pub, når de skal følge yndlingsholdet. Hvordan du ser de røde fra Liverpool, London-drengene fra Arsenal eller berømte Manchester United er egentligt også underordnet, for Premier League er bare ”second to none”.

Heldigvis for dig, så kan du live streame Premier League direkte på din computer, mobil eller tablet, så det er med at komme i gang med online live streaming!

I 1992 dannedes ligaen, så man kunne få fingre i de lukrative TV-aftaler. I dag sælges de for et gastronomisk beløb, og den bedste engelske række kan ses i over 600 millioner hjem og kan potentielt have over fire milliarder seere.

Det har også gjort, at de store klubber kan tiltrække de største stjerner, hvilket kun FC Barcelona, Real Madrid eller Bayern München kan matche.

Topkampen i Premier League

Den mest vindende klub er Manchester United, som har 13 Premier League trofæer i skabet. Paradoksalt nok er alle vundet med Sir Alex Ferguson, og han takkede af med Uniteds 20. mesterskab og sit 13. i 2013.

Siden 1992 har kun fem klubber formået at vinde mesterskabet, og i mange år var det Arsenal og Manchester United, der delte titlerne i mellem sig.

I det nye århundrede blandede to nye klubber sig dog i titelkampen og formåede at sprede mesterskaberne i henholdsvis London og Manchester.

Chelsea tog guldet i 2005, 2006, 2010 og 2015, mens Manchester City kunne krone sig som mestre i 2012, 2014 og ikke mindst 2018, hvor de var decideret overlegne.

Manchester City og Pep Guardiola viste for alvor verden, hvad de er i stand til i 2017/2018-sæsonen. De nåede som det første hold nogensinde 100 point i Premier League.

Derfor er Manchester City også holdet, som det gælder om at slå i de kommende sæsoner. De har en fantastisk trup med spillere som Kevin De Bruyne, Sergio Aguero og Leroy Sané.

Live Stream Premier League i Danmark

De fæeste fodbold-interesserede danskere har et yndlingshold i England, og det står dem mere nært end deres danske favoritter.

Premier League byder på verdensklasse fodbold og -underholdning hver uge, så vi er meget glade for at kunne tilbyde live streaming fra klodens bedste liga!

Du kan se Manchester City vs Everton hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj ViaplayViaplay
leptop-www 1. Gå til viaplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold