header
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Regler og vilkår

Se Premier League Live Stream Online i Danmark - 2022/2023


Premier League er den mest populære udenlandske liga i Danmark, og du kan selvfølgelig se kampene online med live streaming. Flere af kampene bliver selvfølgelig sendt i TV, men færre og færre fans ser fodbold i TV, og derfor foretrækker mange at live streame Premier League online.

Uanset hvordan du vender og drejer det, så vil engelsk fodbold bare altid stå danskernes hjerter nær. Mange kan huske, at de har tilbragt tonsvis af timer foran skærmen med Tipslørdag og en mudderkamp fra Portman Road imellem Ipswich og Coventry.

Nu til dags mødes mange til en pint og en skål salt & vinegar chips på en pub, når de skal følge yndlingsholdet. Hvordan du ser de røde fra Liverpool, London-drengene fra Arsenal eller berømte Manchester United er egentligt også underordnet, for Premier League er bare ”second to none”.

Heldigvis for dig, så kan du live streame Premier League direkte på din computer, mobil eller tablet, så det er med at komme i gang med online live streaming!

I 1992 dannedes ligaen, så man kunne få fingre i de lukrative TV-aftaler. I dag sælges de for et gastronomisk beløb, og den bedste engelske række kan ses i over 600 millioner hjem og kan potentielt have over fire milliarder seere.

Det har også gjort, at de store klubber kan tiltrække de største stjerner, hvilket kun FC Barcelona, Real Madrid eller Bayern München kan matche.

Topkampen i Premier League

Den mest vindende klub er Manchester United, som har 13 Premier League trofæer i skabet. Paradoksalt nok er alle vundet med Sir Alex Ferguson, og han takkede af med Uniteds 20. mesterskab og sit 13. i 2013.

Siden 1992 har kun fem klubber formået at vinde mesterskabet, og i mange år var det Arsenal og Manchester United, der delte titlerne i mellem sig.

I det nye århundrede blandede to nye klubber sig dog i titelkampen og formåede at sprede mesterskaberne i henholdsvis London og Manchester.

Chelsea tog guldet i 2005, 2006, 2010 og 2015, mens Manchester City kunne krone sig som mestre i 2012, 2014 og ikke mindst 2018, hvor de var decideret overlegne.

Manchester City og Pep Guardiola viste for alvor verden, hvad de er i stand til i 2017/2018-sæsonen. De nåede som det første hold nogensinde 100 point i Premier League.

Derfor er Manchester City også holdet, som det gælder om at slå i de kommende sæsoner. De har en fantastisk trup med spillere som Kevin De Bruyne, Sergio Aguero og Leroy Sané.

Danskere i Premier League

Der har altid været danske stjernespillere i Premier League. Før turneringen blev reformeret i 1992 var Jan Mølby den store stjerne. Selv den dag i dag er han et stort navn i Liverpool, som ikke har vundet Premier League siden, at han var i klubben.

Efterfølgende var det selvfølgelig Peter Schmeichel, også kaldet The Great Dane. Han var en af verdens bedste målmænd i 90’erne, og en af de vigtigere spillere på Sir Alex Fergusons Manchester United-hold, som dominerede Premier League.

John Faxe var også en relativt god spiller i Arsenal, hvor han spillede fra 1992 til 1996, men det var slet ikke på samme niveau som Schmeichel.

Siden fulgte nogle år med spillere som Jesper Grønkjær, Martin Laursen, Thomas Sørensen og Thomas Gravesen, men den næste rigtigt store profil var Daniel Agger, som i 2005 skiftede til Liverpool fra Brøndby efter kun en enkelt sæson på seniorplan i Danmark.

Han var en stor profil i Liverpool, men karrieren blev i store dele ødelagt af skader. Han er dog stadig en legende hos The Reds.

Siden fulgte nogle år uden de helt store danske stjerner i Premier League, men i de senere år har Kasper Schmeichel og særligt Christian Eriksen været store profiler hos hhv. Leicester og Tottenham.

Premier League-rekorder

Siden 1992 har Manchester United været det dominerende hold, og de har vundet hele 13 gange. De har dog ikke formået at løfte trofæet siden 2013, hvor Sir Alex Ferguson forlod klubben.

Manchester City er dog det hold, der har været mest dominerende i en enkelt sæson. Det skete i 2017/2018-sæsonen, hvor de slog rekorden ved at nå 100 point i de 38 kampe. Det var samtidigt det største hul ned til andenpladsen, da Manchester United var hele 19 point efter.

På spillersiden finder man mange legendariske spillere blandt rekordholderne. Den mest scorende spiller nogensinde i Premier League er Alan Shearer, der scorede hele 260 gange mellem 1992 og 2006.

Han har hele 52 mål ned til Wayne Rooney på andenpladsen, og der er ikke nogen oplagte kandidater til at slå Shearer af tronen i øjeblikket.

Gareth Barry er den spiller, der har fået flest kampe i Premier League-historien. Hele 653 gange har Barry været i aktion for Aston Villa, Manchester City, Everton og West Bromwich.

Se Premier League Live Stream i Danmark

De fleste fodbold-interesserede danskere har et yndlingshold i England, som står dem mere nært end deres danske favoritter.

Premier League byder på verdensklasse fodbold og underholdning hver uge, så vi er meget glade for at kunne tilbyde live streaming fra klodens bedste liga!

Du kan som bekendt live streame Premier League online. På den måde behøver du ikke et TV for at se fodbold, og du kan både live streame Premier League med mobil, tablet og PC.