header
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Regler og vilkår

Se Europa League Live Stream Online - 2022/2023


Det er den mindste, mens absolut ikke mindst spændende internationale klubturnering i Europa. I 1999 blev Pokalvindernes Europa Cup slået sammen med UEFA Cup´en, og fra 2005-2006 blev der indført gruppespil som i Champions League.

Fra sæsonen 2009-2010 kom turneringen til at hedde UEFA Europa League, og den består af fire kvalifikations-runder, inden 48 hold bliver delt i 12 grupper.

Både Esbjerg, FC Midtjylland og FC København har været med i Europa Leagues gruppespil henover de senere år. Den mest mindeværdige præstation i nyere tid af et dansk hold var, da FC Midtjylland besejrede Manchester United med 2-1 hjemme på MCH Arena for så at få tæsk på Old Trafford i returkampen.

Mens Champions League altid afvikles tirsdag og onsdag, så spilles Europa League-kampene om torsdagen, og det har bestemt ikke været kedeligt at følge med i tuneringen.

Eftersom flere klubber fra de store ligaer bliver ved med at forstærke sig, så har der været nogle ekstremt stærke hold med i Europa League i de senere sæsoner.

I 2018 mødte Arsenal og Atletico Madrid hinanden i semifinalen ligesom, at hold som Dortmund også har været med i turneringen.

Ligesom det har været tilfældet i de fleste fodboldligaer, så er pengene i Europa League vokset, og det gør turneringen endnu mere interessant.

Spanske klubber dominerer Europa League

Spanske Sevilla har i den grad taget sig af retterne inden for de seneste 10 år. Både i 2006, 2007, 2014, 2015 og 2016 tog de titlen og har således markeret sig som gode til at forsvare deres triumfer, hvilket ellers har været en sjældenhed i international topfodbold.

De spanske hold har i det hele taget været grådige, for også Atlético Madrid har markeret sig i de senere år. Således tog de titlen i 2010 og igen i 2012 i en ren spansk finale mod Athletic Bilbao. Efter en skuffende indsats i Champions League røg Atletico i Europa League i 2018, og de vandt finalen over Marseille.

En af de mest minderige finaler finder vi i 2001, hvor Liverpool var helt på toppen og vandt Carling Cup, FA Cup, UEFA Cup, Charity Shield og den europæiske Super Cup samme år. I UEFA Cup´en slog de upåagtede Alaves med hele 5-4 på Signal Iduna Park i Dortmund efter forlænget spilletid.

Der er desværre ikke nogen danske klubber, der har vundet turneringen, men Brøndby var millimeter fra en finaleplads i 1991, da de mødte Roma i semifinalerne. Efter 0-0 hjemme tabte danskerne 1-2 ude på Rudi Völlers mål to minutter før tid.

Men danskere har dog vundet pokalen. I både 1975 og 1979 var Allan Simonsen, Henning Jensen og Carsten Nielsen med til at gøre Borussia Mönchengladbach til vindere, mens Morten Olsen, Per Frimann og Kenneth Brylle spillede hos Anderlecht, der slog Benfica i 1983.

I 2002 scorede Jon Dahl Tomasson til 3-1 i Feyenoords 3-2 gevinst mod Dortmund i finalen, mens Christian Poulsen var med til at sikre Sevilla deres anden triumf i 2007.

Live Stream Europa League i Danmark – Se Europa League på nettet

Der er med andre ord fuld knald på denne turnering, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde live streaming, så du kan nyde den fantastiske fodbold i Europa League.

Hos Sefodbold.dk vil du kunne finde optakter og live streams til de mest interessante kampe i Europa League.