header
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Regler og vilkår

Live Stream Coppa Italia Fodbold Online - 2020/2021

Alle kampene i den italienske pokalturnering, Coppa Italia, kan live streames direkte direkte hos bet365.

Ved at benytte bet365s online live streaming til at se italiensk fodbold, så kan du både benytte mobil, tablet og PC.

Da TV-rettighederne til at vise Coppa Italia i Danmark ikke er blevet købt af nogen, så er det ikke muligt at se Coppa Italia i TV.

Derfor skal du benytte online live streaming, hvis du vil se Juventus, AC Milan, Inter, Napoli og de andre storklubber, når de dyster om at vinde den italienske pokalturnering.

Juventus sidder tungt på tronen

Det kommer ikke som en overraskelse for nogen, at Juventus er den mest succesfulde klub i Coppa Italia-historien, som daterer helt tilbage til 1922, hvor Vardi vandt den første udgave.

Den Gamle Dame har vundet turneringen hele 13 gange, hvilket er fire flere end noget andet hold i Italien.

Mellem 2015 og 2018 slog de rekorden for flest Coppa Italia-titler på stribe. I 2019 vandt Lazio så holdets syvende titel, og der er generelt mere spænding i Coppa Italia end der er i Serie A.

Hvem kan true Juventus?

Som situationen i Italien er lige nu, så vil Juventus altid være favoritter, når vi går i gang med en ny sæson.

Det betyder selvfølgelig på ingen måde, at de bare går hen, og vinder turneringen. Der er en række tophold, som ganske vist ikke er lige så stærke, men måske er hullet i gang med at blive lukket.

Inter har i flere sæsoner haft nogle stinkende rige, kinesiske ejere, som har brugt milliarder på nye spillere, men de har ikke helt ramt toppen endnu.

Det var da lige indtil, at Antonio Conte blev ansat som cheftræner. I sin første sæson har han hentet Romelu Lukaku, Ashley Young, Diego Godin, Christian Eriksen og Victor Moses til en i forevejen stærk trup.

Det er en klub, som i den grad hører til i toppen af italiensk fodbold, hvilket man også kan sige om lokalrivalerne fra AC Milan, som stadig er i sportslige krise.

Selvom Zlatan Ibrahimovic og Simon Kjær kom til klubben i januar 2020, så er det stadig meget langt op til Champions League-pladserne.

AC Milan er blandt de mest succesfulde klubber i fodboldhistorien, men de har ikke været med i CL siden 2013/2014-sæsonen.

Napoli har i flere år været den største udfordrer til titlerne i Italien, men efter flere succesfulde år med store stjerner som Edinson Cavani og Marek Hamsik, men de virker til at have mistet grebet.

Klubpræsident Aurelio De Laurentiis tager mange mærkelige beslutninger, som han selvfølgelig er i sin gode ret til, men som ikke altid virker gode.

Det førte blandt andet til en fyring af Carlo Ancelotti, som ellers gjorde det fremragende som cheftræner i den syditalienske klub.

Så er der selvfølgelig Rom-klubberne Roma og Lazio. Lazio kom i økonomiske problemer i starten af dette årtusinde, og har siden haft svært ved at komme tilbage til toppen, men de er inde i en god udvikling nu.

Simone Inzaghi har siddet et godt stykke tid i trænersædet, og de har haft nogenlunde god succes med at holde på profiler som Ciro Immobile og Sergej Milinkovic-Savic. De vandt i øvrigt Coppa Italia i 2019 efter en finalesejr over Atalanta.

Roma har derimod udviklet og solgt et hav af spillere i de seneste par år. Derudover har kulturbærere som Francesco Totti, Daniele De Rossi og Alessandro Florenzi også forladt klubben, så de mangler i den grad kontinuitet.

Man skal også nævne Atalanta, som altid har været en solid og integreret del af Serie A, men nu har de bevæget sig helt op i toppen.

De gik blandt andet videre fra Champions League-gruppespillet i 2019/2020-sæsonen, og de spiller noget fremragende fodbold.

Danskerne i italiensk fodbold

Italiensk fodbold er inde i en god udvikling med øget økonomi og en del spændende stadionplaner.

Med danske briller er det også blevet meget mere spændende at følge italiensk fodbold, da mange af vores landsholdsspillere i øjeblikket befinder sig i italienske klubber.

Her tænker man selvfølgelig mest på Christian Eriksen, som i januar 2020 skiftede fra Tottenham til Inter, hvor han får en central rolle på holdet.

I den anden ende af Milano er Simon Kjær kommet til på en lejeaftale fra Sevilla. Han var ellers lejet ud til Atalanta, hvor han dog ikke rigtigt passede ind, og nu spiller han så i AC Milan.

Andreas Cornelius virker til at have fundet formen i Parma, og han ligner den farligste danske angriber i 2020.

Genoa gik danskeramok i 2019, hvor de hentede Peter Ankersen, Lukas Lerager og Lasse Schøne. Det er dog kun Lasse Schøne, som for alvor har bidt sig fast i startopstillingen.

Derudover har vi Andreas Skov Olsen i Bologna og Jens Stryger Larsen i Udinese. Riza Durmisi, Jens Odgaard og Jacob Rasmussen er på kontrakt i hhv. Lazio, Sassuolo og Fiorentina, men de har mest af alt været lejet ud i håb om at få spilletid nok.

Live streaming af Coppa Italia

Der er altså mange gode grunde til at følge med i Coppa Italia. Kampene bliver som sagt ikke sendt i TV i Danmark, og derfor kan du benytte bet365s live streaming til at se fodbold.

Det er dog ikke kun Coppa Italia og Serie A, du kan live streame med en finansieret konto hos bet365.

Alle kampe fra La Liga, Bundesligaen og Ligue 1 bliver ligeledes vist, så du kan følge hold som Real Madrid, FC Barcelona, Atletico Madrid, Bayern München, Borussia Dortmund, RB Leipzig og Paris Saint-Germain.