header
Frosinone
Salernitana
vs
Frosinone
Frosinone
clock

22. September 2023 Kl. 16:30

arrow image
play
Hvordan ser jeg kampen?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se kampen hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Regler og vilkår

Se Serie A Live Stream Online - 2022/2023


Den italienske Serie A får måske ikke så meget opmærksomhed i Danmark, og det er synd. For der spilles aldeles fremragende fodbold i Støvlelandet, hvor konkurrencen om mesterskabet i princippet bør være mere intens end i andre store ligaer.

Det skyldes, at der er mange store hold, som potentielt kan tage mesterskabet, og derfor er det nok mere spændende at følge end den evige kamp imellem FC Barcelona og Real Madrid i La Liga.

Topkampen i Serie A

Det mest vindende mandskab er stadig Juventus, som fra 2012-2018 tog hele syv mesterskaber på stribe og har over 30 Scudetti på samvittigheden. I de senere år har Juventus blot cementeret deres position som den klart største klub i Italien, og det kulminerede, da de hentede Cristiano Ronaldo til klubben.

Med Ronaldo og Leonardo Bonucci tilbage på holdet, så er der ingen tvivl om, at Juventus fortsat har det stærkeste hold, men de bliver nok udfordret i større grad end, hvad der har været tilfældet i de senere år.

I det nordlige Italien har Juve to ærkerivaler i Inter og AC Milan fra Milano, som også har vundet et hav af titler både nationalt og internationalt.

AC Milan har været i en hektisk periode efter, at det stod klart, at Silvio Berlusconi ikke længere kunne drive klubben. Det gik ikke godt med den kinesiske ejer, og nu er klubben ejet af Elliott.

De har vist deres seriøsitet ved at hente Gonzalo Higuain og Mattia Caldara til AC Milan, som burde kunne konkurrere om Champions League-pladserne i Serie A.

Inter har tre Champions League-trofæer i skabet, og selvom de ikke har fået de bedste sportslige resultater de senere år, så har de investeret massivt i spillertruppen, som nu tæller spillere som Lautaro Martinez, Radja Nainggolan, Kwadwo Asamoah med flere, og de har den stærkeste trup i mange år.

Napoli har haft nogle fantastisk sæsoner under Maurizio Sarri, som nu er byttet ud med Carlo Ancelotti. Man har stadig en af de stærkeste trupper i Serie A, og man forventer da også, at de kan fortsætte med at byde Juventus op til dans i topkampen, men de får det svært.

Også klubber som AS Roma og Lazio skal regnes med blandt de store hold i Amaronens land, og de stikker også snuden frem, når der skal vindes mesterskaber.

Roma har siden 1992 været præget af Il Bambino D´Oro (Den Gyldne Dreng), Francesco Totti, som er en levende legende i italiensk fodbold. Totti spiller ikke længere i klubben, men han er fortsat tilknyttet administrationen.

Lazio har spillet fantastisk over de senere år, og en spiller som Sergej Milinkovic-Savic kan blive det helt store stjerneskud i Serie A. Sammen med Ciro Immobile, så har Lazio en meget potent offensiv, som skaber problemer for alle holdene i Serie A.

Desuden skal man aldrig undervurdere hold som Fiorentina, Udinese og Sampdoria, der har evnen til at blande sig i toppen. Så hvis ikke du allerede har rettet øjnene mod Italien, som kom i gang i en fart.

Live stream Serie A

Heldigvis kan du live streame alle kampene i Serie A direkte på din computer og mobil hos bet365. Det er en af verdens bedste ligaer, og du kan nyde italiensk fodbold med live streaming online.

Opret dig hos bet365 via linket her på siden, og i løbet af få minutter kan du se masser af fodbold fra Serie A med live streaming.

Kampprogram

<<<
fredag 22. september
lørdag 23. september
søndag 24. september
>>>
fredag 22. september