header
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Regler og vilkår

Se Copa del Rey Live Stream Online - 2022/2023

Den spanske pokalturnering Copa del Rey kan desværre ikke ses på TV i Danmark, men den kan til gengæld live streames direkte hos bet365.

Med bet365s live streaming kan du se Copa del Rey online, og du kan både benytte mobil, tablet og computer!

Copa del Rey har en lang historie

I Spanien har pokalturneringen et royal touch, da Copa del Rey på dansk betyder Kongens Turnering, eller som det hedder mundret på spansk ”Campeonato de España – Copa de Su Majestad el Rey”.

I modsætning til pokalturneringen herhjemme afvikles der i hver runde ude- og hjemmekampe, hvilket giver alle hold en lige chance for at gå videre.

Turneringen er over 100 år gammel og blev egentlig spillet første gang i 1902, men den første sæson er aldrig er blevet anerkendt, så i stedet er det 1903, som regnes for begyndelsen.

Her vandt Athletic Bilbao de to første trofæer. Den baskiske klub har været utroligt succesfulde i Copa del Rey og har vundet den 23 gange i klubbens historie.

Man skal dog helt tilbage til 1984 for at finde sidste gang, de kunne lade sig hylde som vindere. Til gengæld har de tabt fire finaler siden.

Barcelona har domineret Copa del Rey

Stort set alt i spansk fodbold handler om FC Barcelona og Real Madrid, og der er da også nærmest tradition for, at i hvert fald en af de to når finalen. Ikke overraskende er det FC Barcelona, der kan prale af flest vundne trofæer gennem tiden.

Hele 30 gange har Barcelona snuppet trofæet, hvilket de kan stikke lige i fjæset på rivalerne fra Real Madrid, som kun har vundet den 19 gange.

Men faktisk er Real Madrid det hold, som har været i finalen flest gange. De har bare stået tilbage som taber 20 gange.

Til gengæld har madrilenerne så 32 mesterskaber mod Barcelonas 23. De to storklubber har mødt hinanden i syv finaler i alt og har været dygtige til at dele sejrene imellem sig.

Real Madrid vandt den første finale i 1936 med 2-1 på Mestalla i Valencia, og de tog såmænd også den seneste i 2014 på samme stadion.

Copa del Rey-finalen har givet problemer

I Spanien har man ikke en nationalstadion, som det er tilfældet i Danmark, England og en masse andre steder.

Derfor har Copa del Rey-finalen ikke en fast lokation, og det bliver derimod besluttet i hver eneste sæson, og det er ikke altid lige nemt at finde et stadion, som gør alle parter tilfredse.

Hvis Barcelona eller Real Madrid har været i finalen, så har man ikke kunne bruge Camp Nou eller Santiago Bernabeu, som ellers er de to største stadions i de to største byer i Spanen.

Da vi i 2014 havde El Clasico i Copa del Rey-finalen blev den afviklet på Mestalla i Valencia, hvor Gareth Bales solotur blev afgørende til at give Real Madrid-sejren.

Som altid i spansk fodbold, så har organisationen ikke så godt styr på tingene som vi ser med den engelske FA og den tyske DFP.

Copa del Rey kan blive lavet om

Et punkt, hvor Copa del Rey adskiller sig fra andre pokalturneringer, er dobbeltopgørene. Lige fra starten til og med semifinalerne møder holdene hinanden to gange, og det virker lidt mærkeligt.

Charmen ved pokalfodbold er netop, at små hold kan overraske imod de store hold, men muligheden for dette er langt mindre sandsynlig, når holdene har to kampe imod hinanden.

De store klubber må også have det relativt stramt med at skulle spille unødigt mange kampe i et i forvejen tæt kampprogram, så det ville nok komme de fleste til gode, hvis man lavede det om til en enkelt kamp, hvor det dårligst rangerede hold fik hjemmebanefordelen.

Det skal tages hos det spanske fodboldforbund i 2019, hvorvidt Copa del Rey skal laves om. Det ville i så fald gøre turneringen mere attraktiv.

Copa del Rey er ikke på TV i Danmark – Live Streaming er løsningen

Copa del Rey har i mange år været sendt på TV i Danmark, men fra og med 2018/2019-sæsonen er det ikke længere tilfældet.

De danske TV-stationer har ikke kunne blive enige om en pris, de gider betalte, og derfor må fans af spansk fodbold søge andre steder hen.

Svaret på problemer er live streaming hos bet365. Ved at live streame Copa del Rey hos bet365, så kan du både benytte mobil, tablet og computer til at se spansk fodbold i Danmark.

Alt er i spil i denne fine turnering, som repræsenterer det allerbedste i spansk fodbold, og det er med stor fornøjelse, at vi er med på sidelinjen med live streaming hver gang, der spilles Copa del Rey!