header
Deportivo Alaves
Deportivo Alaves
vs
Athletic Bilbao
Athletic Bilbao
clock

22. September 2023 Kl. 19:00

arrow image
play
Hvordan ser jeg kampen?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se kampen hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Regler og vilkår

Se La Liga Live Stream Online - 2022/2023


Hvis du er til lækker tiqui-taca, masser af mål, drama, spænding, bidende tacklinger og vilde tilskuere, så skal du følge den spanske La Liga.

Uge efter uge henrykker de velspillende og teknisk stærke aktører på de vandede plæner, og det er en ren nydelse at se på.

Heldigvis er der fine muligheder for at se La Liga på nettet. Fra og med 2018/2019-sæsonen vil La Liga ikke blive sendt på TV i Danmark, og det er her, at online live streaming kommer ind i billedet.

Samtlige 380 La Liga-kampe i hver sæson bliver sendt hos bet365, og du skal blot have en konto med penge på for at nyde alle de kampe, som du har lyst til.

Du kan både live streame La Liga på din computer, tablet og mobil hos bet365.

Topkampe i La Liga

Den spanske liga vil altid være præget af de store opgør imellem FC Barcelona og Real Madrid, kaldet El Clásico. Det er de to største klubber på den Iberiske Halvø og samtidigt to af sværvægterne på denne klode.

Mens Barcelona fortsætter i samme stil som hidtil, så er det et anderledes Real Madrid-hold end vi har været vant til.

Cristiano Ronaldo er nu fortid i Real Madrid, men Los Blancos har fortsat fantastisk mange stjerner at vælge imellem, og El Clasico vil fortsat være verdens største fodboldkamp.

Der er dog megen anden guf i La Liga, hvor flere hold byder sig til i forhold til mesterskabet. Mest fremtrædende i de senere år har været Atlético Madrid, som snuppede guldet i 2014 og efterhånden har fået styr på det galehus, som Estadio Vicente Caldéron var i gamle dage.

Atletico Madrid er nu rykket ind på Wanda Metropolitano i det nordlige Madrid, og det er starten på en æra for Los Colchoneros.

Atleticos trup er efterhånden lige så god som Barcelonas og Real Madrid, og det bliver spændende at følge Diego Simeones projekt.

Opgørene mellem Real Madrid og Atletico Madrid, som kaldes El Derbi Madrileno, er også en stor fodboldkamp, som helt afgjort bør live streames.

Derudover er der flere interessante lokalopgør i La Liga. En af de fedeste kampe i hele ligaen er El Gran Derbi, som spilles mellem lokalrivalerne fra Sevilla og Real Betis. Hvis du endnu ikke har set den lidt glemte perle, så er det bare at finde vores link til live streaming.

Udfordrerne i La Liga

La Liga har i løbet af de seneste sæsoner været en kamp mellem Barcelona, Real Madrid og Atletico Madrid, men der er nogle meget interessante klubber i subtoppen af La Liga.

Valencia er kommet sig over flere års alvorlige krise, og med en fjerdeplads i 2018, så er de nu tilbage i Champions League, hvor klubben hører til. To år i træk, 2000 og 2001, var de i Champions League finalen, mens det blev til mesterskaber i 2002 og 2004.

Sevilla har mest af alt markedet sig i pokalturneringer, og særligt deres triumfer i Europa League har givet genlyd, men de har et slagkraftigt mandskab, som godt kan udfordre de store i La Liga.

Klubber som Villarreal, Athletic Club og Celta Vigo har ligeledes været kandidater til de europæiske placeringer i La Liga, og de har nogle spændende trupper, men bør ikke kunne true de allerbedste hold.

Derudover skal man nævne Real Betis, som har forstærket truppen væsentligt over de senere år ligesom, at de også har foretaget en udvidelse på Estadio Benito Villamarin, så der er plads til mere end 60.000 tilskuere.

Danske spillere i La Liga

Også en del danskere har markeret sig i den bedste spanske række, hvor Michael Laudrup stadig står som en lysende stjerne. Efter fire mesterskaber på stribe med FC Barcelona tog han til Real Madrid og vandt selvfølgelig det femte i træk.

Men også Allan Simonsen, Henning Jensen, Christian Poulsen, Jon Dahl Tomassen, Jesper Grønkjær og Michael Krohn-Dehli har slået deres folder sydpå til stor glæde for de spanske fans.

Riza Durmisi er netop skiftet til Serie A, men til gengæld er Mathias Jensen kommet til Celta Vigo, hvor han bliver holdkammerat med Pione Sisto.

La Liga Live Stream – Se La Liga på nettet

La Liga er for alle, der elsker spillet med den lille runde, og vi er glade for at kunne tilbyde live streaming fra denne fantastiske turnering.

Du har heldigvis muligheden for at se samtlige kampe fra den bedste spanske række direkte med live streaming. Du skal blot oprette dig via linket i toppen af siden, og så kan du se spansk fodbold hos bet365s live streaming.

Kampprogram

<<<
fredag 22. september
lørdag 23. september
søndag 24. september
>>>
fredag 22. september