Kampskema

Se Super Lig Live Stream Online - 2019/2020

De tyrkiske storklubber som Galatasaray, Fenerbahce og Besiktas dyster hvert år om det eftertragtede Süper Lig-trofæ. Med 100 millioner fodboldgale mennesker i Tyrkiet, så er den tyrkiske Süper Lig blandt de mest interessante ligaer i Europa, og du kan se samtlige kampe direkte på live stream hos bet365.

På den måde kan du følge dit favorithold uanset om du sidder i bussen eller ligger på sofaen, og så slipper du for at betale dyrt for TV-pakker.

Du har derfor muligheden for at se fodbold online via din mobil, tablet eller computer, da det blot kræver en internet-forbindelse.

Der er mange store profiler i de tyrkiske klubber, men Galatasaray, Fenerbahce og Besiktas er alligevel et niveau over de andre klubber. De tre Istanbul-klubber har alle været med i Süper Lig siden oprettelsen i 1959, og de er en stor del af fodbold i Tyrkiet.

Galatasaray

Galatasaray har vundet 20 tyrkiske mesterskaber, og er dermed den mest vindende klub i Tyrkiet. De vandt i øvrigt også UEFA Cup’en i 2000 efter finalesejren over Arsenal i Parken, og de er den eneste tyrkiske klub, der har vundet en international pokal.

De havde i 2012/2013-sæsonen et meget slagkraftigt hold med profiler som Didier Drogba og Wesley Sneijder, og de nåede hele vejen til kvartfinalen i Champions League, men siden da er storklubben faldet i niveau.

I 2016/2017-sæsonen endte Galatasaray på en meget skuffende fjerdeplads, og det var selvfølgelig meget utilfredsstillende. De endte hele 13 point efter Besiktas, og derfor skal der sølvtøj på bordet i årets udgave af Süper Lig.

Galatasaray tog meget hurtigt hul på 17/18-sæsonen, da de skulle spille Europa League-kvalifikation imod Östersund fra Sverige. Det endte med et meget skuffende exit til Galatasaray, og der er et tungt pres på spillerne.

Fenerbahce

Fenerbahce er den andenmest vindende klub i Tyrkiet med sine 19 Süper Lig-trofæer. De er ligeledes fra Istanbul, og har et meget betændt forhold til Galatasaray, som holder til i den anden ende af byen.

Fenerbahce har også haft et par tunge år. I 15/16 endte de på andenpladsen i Süper Lig, og året efter endte de på tredjepladsen med 13 point op til Besiktas, så der er ingen tvivl om, at der skal nye boller på suppen i årets turnering.

Med spillere som Martin Skrtel, Mathieu Valbuena, Giuliano og Mehmet Topal bør det være muligt at vinde mesterskabet, og de har da også sat kursen efter det.

Fenerbahce har kun vundet to af de seneste 10 mesterskaber, og det er langt fra godt nok for så stor en klub, som har millioner af fans verden over.

Besiktas

Tyrkiets tredjestørste klub holder også til i Istanbul. Besiktas har ikke den samme fanbase og historie som Galatasaray og Fenerbahce, men har vundet mesterskabet i 2016 og 2017. De har samtidigt haft enorm stor succes i Champions League, så måske er Besiktas fremtidens storhold i Tyrkiet.

Besiktas har en fantastisk trup med spillere som Ricardo Quaresma, Alvaro Negredo, Talisca, Cenk Tosun, Pepe og Adriano, og derfor spiller de selvfølgelig med om mesterskabet igen.

De har fået en fantastisk ny hjemmebane i Vodafone Stadium, som er blandt de mest skræmmende stadions at besøge som udehold.

Outsiderne

Det er ikke kun de tre store Istanbul-klubber, har gjort sig bemærket over de senere år. Istanbul Basaksehir er ikke en stor klub af tyrkiske standarder, men de har alligevel fået lokket spillere som Emmanuel Adebayor, Gökhan Inler, Eljero Elia og Gael Clichy til klubben, og det fortæller noget om holdets styrke.

Istanbul Basaksehir endte på en imponerende andenplads i 2016/2017-sæsonen, hvorfor de nu skal prøve kræfter i europæisk fodbold.

Konyaspor endte på tredjepladsen i 15/16, men de har haft økonomiske problemer, så de er slet ikke lige så stærke længere. De har dog en tidligere Superliga-spiller i form af Jens Jønsson.

Uanset, hvem man holder med, så sørger vi for, at du altid kan se kampene fra Süper Lig på live stream. bet365 er blandt de bedste steder at se fodbold via live streaming online, og det vil vi anbefale dig.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår