Se 1. Bundesliga Live Stream Online - 2019/2020

Se Bundesliga på nettet i Danmark med online live streaming hos bet365. Hvis du vil se Bundesliga fodbold, så kan du heldigvis live streame alle 308 kampe i hver sæson med bet365s live streaming.

Bundesligaen i Danmark

Den tyske 1.Bundesliga har altid ligget danskernes hjerter nær. Både fordi den er lige syd for grænsen, og fordi masser af danskere har trådt deres fodboldstøvler på de tyske stadions.

Tilbage i 70´erne var der en berømt danskerkoloni, som var med til at skovle mesterskaber og europæiske triumfer hjem.

Navne som Allan Simonsen, Ulrik Lefevre, Carsten Nielsen og Steen Thychosen huskes stadig i Borussia Mönchengladbach med glæde, mens Johnny Hansen vandt Mesterholdenes Europa Cup med Bayern München.

Det sydtyske storhold er i øvrigt klart det mest vindende hold i 1. Bundesliga, og de har også fem gange vundet Mesterholdenes Europa Cup/Champions League.

Dog ikke med Søren Lerby, men han regnes for en af de største midtbanestjerner i klubben, som han spillede for fra 1983-1986. Der er dog masser af andre hold, som er yderst seværdige, når man tænker på tysk fodbold.

Her kan nævnes Borussia Dortmund, som har fået mange fans på grund af klubbens altid angrebslystne stil med et væld af unge spillere.

Uforglemmeligt var året 1997, hvor de eliminerede Manchester United i semifinalen af Champions League for så at tage pynten af favoritterne fra Juventus i finalen.

Deres værste rivaler er naboerne fra Schalke 04, hvor Ebbe Sand nærmest har kultstatus efter syv sæsoner i klubben.

I 2001 var de uendelig tæt på mesterskabet, og de havde halvanden hånd på pokalen, indtil Bayern i fire minutters overtid på sidste spilledag fratog dem pokalen. Det står stadig som en af de mest dramatiske afslutninger på en sæson nogensinde.

I Ruhr-distriktet, hvor Dortmund og Schalke holder til, findes der mange klubber, og en af dem har haft pænt med succes siden årtusindeskiftet.

Bayer Leverkusen har spillet med i Champions League et hav af gange efterhånden, og de var tæt på den ultimative triumf i 2002.

Således var de i Champions League finalen og den tyske DFB Pokal finale, mens de havde et forspring til Dortmund på fem point inden de sidste to runder.

Men helt uvirkeligt blev det til nul titler, og derfor fik de tilnavne som ”Vicekusen” og ”Neverkusen”. Også andre store klubber som Hamburger SV, 1. FC Köln, VfB Stuttgart, Werder Bremen, Eintracht Frankfurt og Wolfsburg kan nydes i 1. Bundesliga, og vi er meget glade for, at vi kan tilbyde live streaming fra denne geniale liga. Jetz geht´s los!!!

Bayern München og alle de andre

Desværre for Bundesligaen, så har det desværre udviklet sig til en ”one-team league”. Bayern München har i flere årtier været dominerende i Tyskland, men det er blevet endnu vildere i det nye årtusinde.

Borussia Dortmund vandt mesterskabet i 2011 og 2012, men siden da har Bayern gjort rent bord. De kan hente de andre Bundesliga-klubbers profiler uden de store problemer, og den manglende spænding i ligaen mindsker desværre interessen.

De andre topklubber som Dortmund, Leverkusen og Schalke har gjort det fornuftigt over de senere år, og de driver egentlig klubberne fint, men der er for stort et spring op til Bayern, og det ser ikke ud til at ændre sig lige foreløbeligt.

Hvem kan så true Bayern? Ja, det er selvfølgelig de omtalte topklubber, der har de bedste forudsætninger for at gøre om med Bayern-dynastiet, men det ser meget svært ud.

RB Leipzig har stormet frem i Tysk fodbold over de senere år, og de imponerende ved at ende på andenpladsen i deres første sæson i Bundesligaen.

De har midlerne til at være med i toppen, men der er stadig et stykke vej op Bayern München, som er på niveau med verdens største klubber.

For at skabe spænding i Bundesligaen igen, så kræver det nok, at Bayern går ned i niveau, hvilket dog ikke ville være godt for ligaen alt i alt. Ellers så skal nogle af de andre tophold opruste voldsomt i økonomien og dermed spillertruppen.

Danske spillere i Bundesligaen

Som nævnt, så har Bundesligaen altid være interessant for danske spillere. I øjeblikket finder man ikke Danmarks allerstørste stjerner i Bundesligaen, men der er nogle meget interessante spillere i ligaen i øjeblikket.

Yussuf Poulsen skiftede fra Lyngby til RB Leipzig, da de lå i 3. Liga, og han har fulgt med dem hele vejen til Bundesligaen. Han er ikke længere blandt holdets største profiler, men han får spilletid i langt de fleste kampe.

Thomas Delaney rykkede fra FC København til Werder Bremen, og han fik stor succes med det samme. Han er derfor taget videre til Dortmund, hvor han har fået en vigtig rolle, og det er virkelig imponerende.

I Dortmund har de også en anden – lidt mindre profileret – dansker i Jacob Bruun Larsen. Han skiftede fra Lyngby til Dortmund i en meget ung alder, og han har imponeret på ungdomsholdet. Han bør blive aktuel for førsteholdet i den nærmeste fremtid.

Frederik Rønnow fulgte i Lukas Hradeckys fodspor ved at skifte Brøndby ud med Eintracht Frankfurt og Bundesligaen. Han har dog fået en dårlig start på tilværelsen i det tyske, og det kunne sagtens betyde en udlejning i den nærmeste fremtid.

Emil Berggreen fik sit gennembrud i Hobro, og skiftede efterfølgende til tysk fodbold. Her viste han sit store potentiale, og han har dermed sikret et skifte til Mainz, hvor han dog ikke er stamspiller.

Sidst, men ikke mindst, har vi Andreas Poulsen. Han nåede stort set ikke at spille seniorfodbold i Danmark før Gladbach stod klar med over 30 millioner kroner for venstre backen, men han forventes ikke at være en fast del af startopstillingen. Potentiale har han dog.

Se Bundesliga online – Live Stream Bundesligaen på nettet

Bundesligaen er altså en af de mest interessante ligaer i Europa, og hvis du vil se Bundesligakampene på nettet, så kan du benytte bet365s live streaming. Det er den billigste og mest fornuftige måde at se Bundesliga fodbold på.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår