header
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Regler og vilkår

VM Live Stream Online 2022 - Se VM på nettet!


Live stream VM 2022 online

Verdensmesterskaberne i fodbold er det største sportsarrangement overhovedet, og flere hundrede millioner seere følger med hjemmefra. Heldigvis kan du se alle kampene fra VM-slutrunden direkte på nettet via live stream!

Der bliver altid skrevet et nyt kapitel i fodboldhistorien ved VM-slutrunderne. Startende i 1950’erne, hvor det brasilianske landshold dominerede fodbolden, og Pele var den helt store stjerne. Den legendariske angriber har som den eneste spiller vundet tre VM-trofæer, og det bliver nok aldrig overgået.

I 1980’erne var det Diego Armando Maradona og Argentina, som var det store hold. Maradona scorede selv to ikoniske i VM-finalen imod England i 1986, og sikrede dermed Argentina trofæet på egen hånd.

Efter seks år uden deltagelse i en stor slutrunde, så har Danmark endelig kvalificeret sig til VM, og det bliver meget spændende at følge de danske drenge i Rusland. Vi er havnet i Gruppe C med Peru, Australien og Frankrig, så vi bør helt sikkert have fine muligheder for at gå videre fra gruppespillet.

Gruppe A

Vanen tro er værtsnationen, Rusland, forhåndsplaceret i Gruppe A sammen med Saudi-Arabien, Egypten og Uruguay. Dermed kan man roligt slå fast, Rusland har fået en fantastisk lodtrækning, og med de mange tilskuere i ryggen, bør de have fine muligheder for at gå videre fra gruppespillet.

Uruguay har gruppens klart stærkeste hold, men hjemmebanefordelen er typisk stor ved slutrunder, så Rusland kan selvfølgelig også vinde gruppen. Selvom det ikke lyder som en særlig festlig pulje, så kommer vi til at se spillere som Mohamed Salah, Luis Suarez og Edinson Cavani.

Gruppe B

Der hesker ikke den store tvivl om, at Portugal og Spanien er gruppens klare favoritter, og det ville være meg1Match ScheduleNo preview availableTemplate block
Preview
        Add moduleet overraskende, hvis ikke de to lande gik videre. Portugal og Spanien har vundet de seneste tre EM-slutrunder, og derfor er de da også med i favoritfeltet ved VM.

De to nationer er endt i gruppe med Marokko og Iran, som der ikke er særligt store forventninger til. De fleste af deres spillere er til dagligt i nationale klubber, hvilket fortæller meget om deres niveau. Omvendt er Spanien blandt de allerbedste bud på en vinder af VM-slutrunden i 2018.

Gruppe C

Her finder vi som bekendt Danmark. Vi er kommet i gruppe med Australien, Peru og Frankrig, og vi har derfor fine muligheder for at gå videre til 1/8-finalen, hvor vi, i så fald, skal møde et af holdene fra Gruppe D.

Det danske landshold havde et meget flot 2017, hvor vi ikke tabte en kamp. Der blev leveret flere store præstationer som f.eks. 4-0-kampen imod Polen og 5-1-sejren over Irland i VM-playoff.

Vi skal være favoritter i kampene imod Peru og Australien, mens vi er underdogs imod Frankrig i den sidste kamp i Moskva. Kom så Danmark!

Gruppe D

Skulle Danmark være dygtige nok til at gå videre fra gruppen, så skal vi møde et af de fire hold i Gruppe D, som består af Argentina, Island, Kroatien og Nigeria. Det bliver selvfølgelig spændende at følge vores islandske venner, som dog får det meget svært i den stærke gruppe.

Det er første gang i historien, at Island deltager i en VM-slutrunde, og det bliver en ekstrem oplevelse for spillerne. De kommer til at møde Lionel Messi og de andre argentinske verdenstjerner i deres VM-premiere, og det bliver sjovt at følge.

Kroatien og Nigeria har tidligere leveret flotte præstationer ved verdensmesterskaberne, og førstnævnte kommer med stjerner som Luka Modric og Ivan Rakitic.

Gruppe E

Brasilien har fået sig en flot VM-lodtrækning, og de er i gruppe med Schweiz, Costa Rica og Serbien. Brasserne er altid blandt de mest interessante hold at følge ved en VM-slutrunde, og der hviler et stort pres efter det katastrofale 1-7-nederlag imod Tyskland i semifinalen ved VM i 2014.

Schweiz er favoritter til at tage andenpladsen i gruppen, men det bliver en tæt kamp med Costa Rica og Serbien. Costa Rica gjorde det flot under VM i 2014, men de kommer til at få det mere svært i Rusland.

Gruppe F

Det er et godt bud på årets dynamitpulje. De forsvarende verdensmestre fra Tyskland er havnet i gruppe med Mexico, Sverige og Sydkorea, så der bliver tæt kamp om at gå videre.

Tyskland er selvfølgelig gruppens stærkeste hold, og de skal skuffe meget, hvis ikke de skal videre, men man ved aldrig. Det er set ofte, at de forsvarende verdensmestre skuffer fælt ved den efterfølgende slutrunde, som f.eks. Frankrig i 2002 eller Italien i 2010.

Andenpladsen i gruppen ligner en kamp mellem Mexico og Sverige. Vores svenske naboer har gjort det flot i kvalifikationen, og de slog Italien ud i to playoff-kampe.

Gruppe G

Gruppe G består af Belgien, Panama, Tunesien og England, og det ligner dermed en tvekamp mellem England og Belgien om førstepladsen. England har det med at skuffe voldsomt ved VM-slutrunderne, men de leverede endnu en gang en god kvalifikation, og de har mange spændende spillere.

Belgien har et af verdens absolut bedste landshold, men de har aldrig rigtigt vundet noget af betydning, så måske er det deres tid. Med spillere som Kevin De Bruyne, Eden Hazard og Romelu Lukaku bliver de meget svære at møde.

Gruppe H

Gruppe G er blandt VMs dårligste grupper. Polen, Senegal, Colombia og Japan er havnet i puljen, og på forhånd ser det ud til, at Polen og Colombia har de bedste muligheder for at gå videre. Vi så Polens styrker i kvalifikationen, men det er ikke et skræmmende mandskab.

Colombia gjorde det fremragende ved VM i 2014, hvor de dog også havde kæmpe opbakning fra de mange medrejsende fans, og det bliver nok anderledes i Rusland. Senegal og Japan kommer med få profiler, men det kan alligevel være nok til at gå videre fra puljen.

Se VM 2018 via live stream

Man får muligheden for at se samtlige 64 kampe fra VM-slutrunden på live streaming, og det er vores klare anbefaling. På den måde slipper du for at betale for meget dyre TV-pakker, og selvom det ikke er helt gratis at live streame online, så er det stadig den bedste mulighed for at se fodbold på nettet.