header
AaB
AaB
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
clock

15. Maj 2022 Kl. 16:00

arrow image
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ip restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår

AaB - Brøndby Live Stream: Se AaB - Brøndby Online

Live stream AaB – Brøndby online! Der venter en stor kamp i den danske Superliga, når de danske mestre fra Brøndby IF besøger AaB på udebane i Aalborg.

Hverken AaB eller Brøndby har været godt kørende i den seneste måneds tid. Værst ser det ud for Brøndby, som kan glemme alt om medaljer i denne sæson, men AaB har så sandelig også brug for en sejr.

AaB plejer at gøre det meget svært for Brøndby hjemme på Aalborg Portland Park. Derfor er værterne selvfølgelig også favoritter til at vinde søndagens kamp.

Se AaB – Brøndby online!

Profiler tilbage fra karantæne

AaB var hårdt ramt på spillerfronten inden deres kamp imod Randers i onsdags. Malthe Højholt og Anders Hagelskjær var ramt af karantæner, mens Rasmus Thelander, Magnus Christensen og Rufo sad ude med skader.

De tre sidstnævnte vil formentlig stadig være ude til Brøndby-kampen, men Højholt og Hagelskjær kommer tilbage, og de forventes at gå direkte ind i Lars Friis’ startopstilling.

Brøndby har også været ramt af mange karantæner her i mesterskabsslutspillet. De har blandt andet måtte klare sig uden anfører Andreas Maxsø i de seneste to kampe, men han gør ligeledes comeback.

Dermed har Niels Frederiksen stort set alle mand klar. Kevin Mensah er stadig ude.

AaB kan vinde tre på stribe mod Brøndby

Det er sæsonens fjerde kamp mellem AaB og Brøndby. Brøndby vandt den første kamp med 2-1 hjemme på Brøndby Stadion efter et flot comeback.

De efterfølgende to kampe har AaB vundet med 3-0 og 1-0. 3-0-kampen i Aalborg var en af sæsonens dårligste kampe for Brøndby, og hvis de leverer en lige så dårlig præstation denne gang, så taber de også.

Klubbernes seneste møde var på Brøndby Stadion, hvor AaB vandt 1-0. Resultatet var dog ikke et udtryk for kampens forløb, da Brøndby faktisk spillede en ganske fin kamp.

Generelt har Brøndby været inde i periode, hvor de fleste margnialer falder uheldigt ud for Brøndby. Det er selvfølgelig også selvforskyldt, da de har begået enorme personlige fejl. De har fået alt for mange røde kort, hvilket selvfølgelig koster dyrt, når rækken er så jævnbyrdig.

Hvad bliver AaB – Brøndby?

AaB har haft en dag mere til at hvile sig, da de spillede onsdag aften i Randers, mens Brøndby var en tur i Midtjylland for at møde FCM torsdag aften.

Desuden er det altid svært for Brøndby at spille i Aalborg, så det meste peger på en hjemmesejr.

Vi tror på 3-1 til AaB.