header
Arsenal
Arsenal
vs
Liverpool
Liverpool
clock

20. Januar 2022 Kl. 19:45

arrow image
play
Hvordan ser jeg kampen?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se kampen hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Regler og vilkår

Se Arsenal - Liverpool Online: Live Stream Liga Cup!

Du kan se den engelske Liga Cup-kamp mellem Arsenal og Liverpool online med live stream hos bet365!

Heldigvis for danskere, så kan man se begge EFL Cup-semifinaler med live streaming hos bet365, så du behøver slet ikke bekymre dig om at se fodbold i TV.

Der venter et brag af en kamp på Emirates Stadium i London, når formstærke Arsenal tager imod Liverpool i den første af to semifinaler i den engelske Liga Cup.

Liverpool ville under normale omstændigheder være favoritter i denne kamp, men gæsterne mangler et hav af spillere på grund af corona og AFCON.

Det plejer at være meget underholdende, når Arsenal og Liverpool mødes, og det tror vi også på, at det bliver denne gang.

Se Arsenal – Liverpool hos bet365!

Arsenal i klar fremgang

Der er ingen tvivl om, at det går den rigtige vej for Arsenal. Efter flere elendige sæsoner, så ligner de endelig et hold, der kan spille med om de sjove, europæiske pladser i Premier League.

The Gunners ligger i skrivende stund på en flot fjerdeplads, syv point efter dagens gæster fra Liverpool, men det er utroligt tæt.

Inden weekendens kamp imod Manchester City, havde Arsenal vundet fem kampe på stribe med en samlet målscore på 19-2, men stimen sluttede, da de tabte 2-1 til Manchester City.

Arsenal spillede virkelig godt i den første time, men efter udvisning og et begået straffespark, så tabte de 2-1 i dommerens overtid.

På trods af det, så kan de bruge indsatsen til meget, og de skal fortsætte de gode takter imod et slagent Liverpool-hold.

Liverpool er hårdt ramt

Liverpool-manager Jürgen Klopp har endnu engang været i pressen for at beklage sig over spillersituationen i klubben.

Det har længe stået klart, at Sadio Mané, Naby Keita og Mohamed Salah ville rejse til AFCON på nuværende tidspunkt, men de er samtidig blevet ramt af et coronaudbrud samt et par skader.

De må nemlig også undvære Takumi Minamino, Alisson Becker, Divock Origi, Harvey Elliott, Joel Matip, Nathaniel Phillips og Roberto Firmino, så det er et voldsomt svækket hold, Liverpool vil sende på banen.

Arsenal – Liverpool: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Arsenal – Liverpool?

Arsenal – Liverpool spilles torsdag den 6. januar 2022 kl. 20.45.

Hvor kan man se Arsenal – Liverpool?

Arsenal – Liverpool kan ses i TV og med online live stream.

Hvor kan man live streame Arsenal – Liverpool online i Danmark?

Arsenal – Liverpool kan live streames online hos bet365 i Danmark.