header
Arsenal
Arsenal
vs
Liverpool
Liverpool
clock

16. Marts 2022 Kl. 20:15

arrow image
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Regler og vilkår

Se Arsenal - Liverpool Online: Live Stream Kampen

Se Premier League-kampen mellem Arsenal og Liverpool online med live stream! Det ligner en meget spændende kamp i Premier League onsdag aften, når Arsenal tager imod Liverpool hjemme på Emirates Stadium.

Liverpool har været flere niveauer over Arsenal i de seneste mange år, men The Gunners er endelig på ret kurs igen, og de kan sagtens skabe spænding imod Liverpool.

Der er heller ingen tvivl om, at Jürgen Klopps Liverpool-hold er favoritter til at vinde onsdagens kamp, men man kan ikke undervurdere Arsenal i deres nuværende form.

Liverpool vandt hele 3-0 på Emirates Stadium, da de seneste besøgte Arsenal for et års tid siden, men der er sket meget hos hjemmeholdet siden da.

Arsenal er på vej tilbage til toppen

Det har i den grad været et sløjt årti hos Arsenal. De er blevet overhalet af flere klubber i England, og de har været meget langt fra den absolutte top, hvor de hører til.

Selvom de stadig er et godt stykke fra Manchester City, Liverpool og Chelsea, så begynder det virkelig at ligne noget for Mikel Artetas Arsenal-hold.

Der er ikke længere de helt store profiler, men der er virkelig blevet arbejdet på kollektivet. Arteta har nu kun spillere, som han virkelig stoler på, og så har en spiller som Martin Ødegaard endelig fundet en plads, som passer ham godt.

Efter fem sejre på stribe, så er Arsenal nu det bedste bud på en fjerdeplads. Arsenal har ganske vist kun et enkelt point ned til Manchester United, når man kigger i Premier League-tabellen, men de har hele tre kampe i baghånden.

Liverpool kan udbygge vild stime

Liverpool er tilbage i titelkampen. For to måneder siden lignede Manchester City et hold, der var klar til at løfte pokalen, men nu er der kun tre point op til førstepladsen for Liverpool.

Mens Manchester City har smidt point væk ved flere lejligheder, så har Liverpool bare vundet og vundet.

Siden 2-2-kampen på Stamford Bridge imod Chelsea, så har Liverpool vundet de seneste otte kampe på stribe i Premier League.

The Reds har dog vist svaghedstegn i Champions League, hvor de hjemme på Anfield tabte 1-0 til Inter. De havde dog allerede vundet 2-0 på udebane, så resultatet fik ikke konsekvenser.

Arsenal – Liverpool Live Stream: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Arsenal – Liverpool?

Arsenal – Liverpool spilles onsdag den 16. marts kl. 21.15.

Hvor spilles Arsenal – Liverpool?

Arsenal – Liverpool spilles på Emirates Stadium, London.

Kampprogram

<<<
lørdag 1. oktober
søndag 2. oktober
mandag 3. oktober
>>>
lørdag 1. oktober
England: Premier LeagueEngland: Premier League
  • 19:00 Leicester
    Leicester
    Nottingham F.
    Nottingham F.