header
Athletic Bilbao
Athletic Bilbao
vs
Barcelona
Barcelona
clock

20. Januar 2022 Kl. 20:30

arrow image
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ip restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår

Athletic Bilbao - Barceona Live Stream: Se Copa del Rey Online

Se Copa del Rey-kampen Athletic Bilbao – FC Barcelona med live stream hos bet365. Da Copa del Rey desværre ikke vises i dansk TV, så skal du altså benytte online live streaming for at se Athletic Bilbao – FC Barcelona.

Det er heldigvis meget nemt at live streame fodbold hos bet365, og du kan komme i gang på fem minutter.

Skuffende Super Cup skal glemmes

Athletic Bilbao og FC Barcelona har begge været en tur i Saudi Arabien, hvor den spanske Super Cup blev afviklet.

Barcelona blev slået ud i semifinalen af ærkerivalerne fra Real Madrid, mens Athletic kæmpede sig videre fra deres semifinale imod Atletico Madrid.

Barca spillede faktisk en ganske flot kamp, og det er efterhånden tydeligt at se Xavis præg på holdet, men de mangler stadig afgørende kvalitet i begge ender af banen.

Copa del Rey har stor betydning for både Athletic Club og Barca, som er de to klubber i Spanien, som har vundet turneringen klart flest gange.

Det er særligt imponerende af Athletic, der som bekendt kun spiller med baskiske spillere, men de formår alligevel at byde de store klubber op til dans.

Barca-spillerne har friske ben

Baskerne spillede finalen søndag aften, hvorefter de har skulle rejse tilbage til Bilbao og restituere.

Barcelona-spillerne har omvendt haft hele otte dage siden deres nederlag imod Real Madrid, og det er ganske vigtigt med tanke på de store problemer, truppen har haft.

I løbet af Xavis relativt korte trænerkarriere i klubben, så har han måtte undvære stort set samtlige spillere.

Udover en masse skader hos de offensive profiler, så blev klubben ramt af et stort coronaudbrud, men de er sluppet ganske flot fra det.

Nu kan spillere som Ferran Torres, Ansu Fati og Pedri endelig blive en fast del af holdet, og det kan blive meget spændende at følge.

Ferran Torres forventes at starte inde på San Mamés, mens det endnu ikke vides om Ansu Fati og Pedri er 100 % klar endnu.

Barcelona plejer at have det svært i Bilbao, hvor baskerne ligeledes er meget stærke. Barca må dog alligevel vurderes som favoritter til at vinde torsdagens pokalkamp.

Athletic Bilbao – Barcelona Live Stream: Spørgsmål og svar

Hvornår kan man se Athletic Bilbao – Barcelona?

Athletic Bilbao – Barcelona kan ses torsdag den 20. januar kl. 21.30.

Hvor kan man se Copa del Rey i Danmark?

Da Copa del Rey ikke vises i dansk TV, så skal bruge online live stream hos bet365 til at se Athletic Bilbao – Barcelona.