header
Athletic Bilbao
Athletic Bilbao
vs
Real Madrid
Real Madrid
clock

03. Februar 2022 Kl. 20:30

arrow image
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ip restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår

Athletic Bilbao - Real Madrid Live Stream: Se Copa del Rey!

Se Athletic Bilbao – Real Madrid online live stream hos bet365! Copa del Rey sendes desværre ikke i dansk TV, så hvis du vil se spansk pokalfodbold i Danmark, så skal du benytte live stream hos bet365.

Hos bet365 kan du nemlig se alle kampe fra både La Liga og Copa del Rey online, og du kan live streame fodbold med mobil, tablet og PC!

Real Madrid har netop slået Athletic i Super Cup

Det er kun få uger siden, at Real Madrid, Athletic Club, Atletico Madrid og FC Barcelona rejste til Saudi-Arabien for at spille Super Cup.

Det var netop Athletic Bilbao og Real Madrid, som mødte hinanden i finalen. Her scorede Luka Modric til 1-0 i første halvleg, mens Karim Benzema lukkede kampen med sit 2-0-mål fra straffesparkspletten i anden halvleg.

Det var tredje gang, at de to klubber mødte hinanden i denne sæson. Real Madrid har vundet de to La Liga-kampe med 1-0 og 2-1 inden de vandt Super Cup-finalen.

Nu mødes de så for fjerde gang i den tredje turnering. Real Madrid er klare favoritter til at vinde kampen, selvom baskerne er enormt stærke hjemme på San Mamés.

Vi er nået til kvartfinalerne i Copa del Rey. Tidligere blev disse spillet over to opgør, men det er nu blot en enkelt opgør, så vi skal have vundet en vinder!

Tiltrængt pause for de spanske klubber

Fodboldkalenderen er en smule besynderlig i disse år, og det skal vi nok vænne os til lidt endnu. Vi døjer stadig med mange udskudte kampe, og det går for alvor galt, når vi skal spille VM i fodbold i december måned.

De spanske topklubber fik en hård start på 2022. Udover kampe i La Liga og Copa del Rey, så skulle spillerne lige rejse en tur til Saudi Arabien for at spille Super Cup.

Vi har dog haft en sjælden landskampstermin i januar måned, da der skulle spille VM-kvalifikationskampe i Sydamerika, og det giver mange af spillerne en tiltrængt pause.

Real Madrid har selvfølgelig haft spillere i auktion i Sydamerika, mens alle Bilbaos spillere har været hjemme for at træne.

Athletic Bilbao – Real Madrid Live Stream: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Athletic Bilbao – Real Madrid?

Athletic Bilbao – Real Madrid spilles torsdag den 3. februar kl. 21.00.

Hvor kan man se Copa del Rey i Danmark?

Copa del Rey vises ikke i dansk TV, så du skal bruge bet365s live streaming til at se Athletic Bilbao – Real Madrid.