header
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
vs
Bayern München
Bayern München
clock

04. December 2021 Kl. 18:30

arrow image
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ip restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår

Se Dortmund - Bayern: Online Live Streaming & TV i Danmark

Se Bundesliga-kampen Dortmund – Bayern med online live stream hos bet365 i Danmark! Der venter et brag af en kamp, når Borussia Dortmund og Bayern München mødes i Bundesigaen, og du kan live streame hele kampen med en konto hos bet365!

Der Klassiker er den klart største kamp i tysk fodbold, og det plejer at være ekstremt underholdende. Det er Tysklands klart bedste hold, der mødes, og begge hold vil gerne spille fremadrettet og offensiv fodbold.

Det er Bundesligaens nummer to mod nummer et, og Dortmund kan faktisk overhale Bayern, hvis de formår at vinde lørdagens kamp hjemme på Signal-Iduna Park, men det bliver selvfølgelig svært.

Se Dortmund – Bayern live stream hos bet365!

Dortmund har fået Erling Haaland tilbage

Norske Erling Braut Haaland er Dortmunds klart bedste og vigtigste spiller. Han fik en fantastisk sæsonstart med ni mål i de første seks Bundesliga-kampe, men har siden siddet ude med en skade.

Han kom tilbage på banen i slutningen af af Dortmunds seneste Bundesliga-kamp imod Wolfsburg.

Haaland skulle kun bruge syv minutter før på banen før han scorede sit niende Bundesliga-mål, men han forventes at starte på banen denne gang.

Dortmund må dog undvære en del andre profiler som eksempelvis målmand Roman Bürki og stortalentet Jude Bellingham, så de kommer til at få det svært.

Bayern kan vinde syv på stribe imod Dortmund

Bayern München kører generelt al modstand i Bundesligaen over, sæson efter sæson. Den eneste reelle udfordrer er Borussia Dortmund, som dog ikke har været i stand til at byde sydtyskerne op til dans i de seneste par år.

Faktisk har Bayern München vundet hele seks kampe på stribe imod Dortmund, og kan dermed tage syv på stribe, hvis de formår at vinde denne kamp.

Normalt er Dortmunds hjemmebanefordel ganske vild med 80.000 tilskuere på Signal Iduna Park, men myndighederne har lavet restriktioner som følge af corona.

Det betyder, at der kun kommer til at være omkring 16.000 tilskuere til stede til kampen, og det fjerner nærmest hjemmebanefordelen helt.

Det er første gang, at Dortmund og Bayern mødes i Bundesligaen i denne sæson, men de har spillet en enkelt Super Cup-kamp tilbage i august.

Her vandt Bayern München 3-1 efter et enkelt mål af Thomas Müller og to af Robert Lewandowski. Marco Reus stod for Dortmunds scoring.

Dortmund – Bayern München Live Stream: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Dortmund – Bayern München?

Dortmund – Bayern München spilles lørdag den 4. december kl. 18.30.

Hvor spilles Dortmund – Bayern München?

Dortmund – Bayern München spilles på Signal Iduna Park, Dortmund.

Hvor kan man live streame Dortmund – Bayern München online?

Dortmund – Bayern München kan live streames online på bet365.