header
Brøndby IF
Brøndby IF
vs
AGF
AGF
clock

13. Marts 2022 Kl. 15:00

arrow image
play
Hvordan ser jeg kampen?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se kampen hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ip restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår

Se Brøndby - AGF: Live Stream Brøndby - AGF Online!

Se Superliga-kampen mellem Brøndby IF og AGF Online! Et af Superligaens største opgør spilles søndag eftermiddag på Brøndby Stadion, når rivalerne fra AGF kommer på besøg.

Opgøret har ikke haft den samme betydning i det nye årtusinde, hvor både AGF og Brøndby har haft sine problemer.

Tilbage i 80erne og 90erne var kampene mellem Brøndby og AGF de største i dansk fodbold. De to klubber kæmpede om titlerne, men det har selvfølgelig ændret sig efter, at FC Midtjylland og særligt FC København er blevet stiftet.

I skrivende stund er Brøndby IF danske mestre, mens AGF ikke engang kan komme med i top seks i Superligaen.

Der er et niveau til forskel på de to hold, men vi kan alligevel se frem til en tæt og spændende kamp.

Selvom Brøndby har vundet hele ni kampe på stribe, så har de på ingen måde været dominerende. Holdet har en imponerende evne til at sikre resultater, men sandheden er, at mange af kampene har været helt tætte.

Formen til forskel i Brøndby

Hvis man spoler tiden tilbage til starten af sæsonen, så ville de fleste nok påstå, at der ikke var den store niveauforskel på Brøndby og AGF.

Ganske vist var Brøndby blevet danske mestre, men de efterhånden mistet stort set alle spillere fra det hold.

AGF har investeret historisk mange penge i transfers, men indtil videre har de dyre nyindkøb ikke imponeret.

Spillerbudgetterne på de to klubber er også nogenlunde tæt på hinanden, men der er enorm forskel på præstationerne i øjeblikket.

Brøndby har endnu engang sagt farvel til bærende spillere i transfervinduet, men de har alligevel vundet årets tre første Superliga-kampe uden at indkassere mål.

Det var lettere ufortjent, at Brøndby vandt 1-0 på JYSK Park imod Silkeborg i søndags. Silkeborg havde bolden i stort set hele kampen, men BIF viste kynisme og Mathias Kvistgaarden scorede sit første Superliga-mål, som afgjorde kampen.

Desværre for Brøndby, så blev Kevin Mensahs korsbånd revet over, hvorfor de nu får brug for Blas Riveros, der senest sad ude med corona.

AGF har sejlet rundt i efteråret. De vandt ganske vist premieren med 3-2 over SønderjyskE, men de scorede to af målene på kæmpe målmandsdrop.

Efterfølgende har AGF tabt 3-2 til både Vejle og senest FC Nordsjælland. Dermed har David Nielsens hold indkasseret utrolige otte mål i tre kampe imod Superligaens tre dårligste hold.

Top seks er ikke længere en mulighed for AGF, som nu må jagte europæisk fodbold igennem syvendepladsen.

AGF og Brøndby spiller tætte kampe

Generelt set spiller Brøndby og AGF mange tætte kampe. Tilbage i 2016 vandt Brøndby med hele 7-0 i Århus, men siden har de fordelt pontene ligeligt imellem dem.

Kigger vi på de seneste fem indbyrdes kampe, så har Brøndby og AGF vundet en enkelt kamp hver, mens tre er endt uafgjort.

Generelt har AGFs defensiv været stærk under David Nielsen, men de kan slet ikke forsvare i øjeblikket. Det er spændende om de vil stille sig længere tilbage på banen på Brøndby Stadion for at lukke af.

Brøndby – AGF Live Stream: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Brøndby – AGF?

Brøndby – AGF spilles søndag den 13. marts kl. 16.00.

Hvor spilles Brøndby – AGF?

Brøndby – AGF spilles på Brøndby Stadion, Brøndby.

Kan man live streame Brøndby – AGF online?

Ja, Brøndby – AGF kan live streames online!