header
Brøndby IF
Brøndby IF
vs
FC København
FC København
clock

08. Maj 2022 Kl. 14:00

arrow image
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ip restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår

Se Brøndby - FCK Online: Live Stream Derby Her!

Du kan se Brøndby – FCK online med live streaming! Danmarks klart største fodboldkamp spilles søndag eftermiddag på Brøndby Stadion, når Brøndby IF tager imod FC København, og du kan se hele kampen på nettet ved at bruge online live stream!

Vi har kun fire kampe tilbage af Superliga-sæsonen, og der er fortsat stor spænding omkring det danske mesterskab.

FC København har fordelen med et forspring på tre point ned til FC Midtjylland. Alligevel har FCK ikke spillet særligt god fodbold i den seneste måneds tid, så man kan slet ikke udelukke, at FCM vinder.

Derfor er der pres på FCK før udekampen imod ærkerivalerne fra Vestegnen. BIF har tabt syv kampe på stribe, hvorfor de virkelig får brug for fansenes opbakning, hvis de skal skabe et brugbart resultat.

Håbløs situation for Brøndby

Brøndby har netop skrevet et kapitel i deres historie. Det er desværre i den negative ende af historien, da de for første gang har tabt syv kampe på stribe.

Det er ikke helt tilfældigt, at de er gået ned i niveau henover vinteren, hvor de sagde farvel til Morten Frendrup og Mikael Uhre.

At de har tabt syv kampe på stribe skyldes både, at de har spillet dårlig fodbold, men det er også et udtryk for tilfældigheder, da mange af kampene har været jævnbyrdige.

Det gik helt galt i sidste weekend, hvor de formåede at tabe selvom de kom foran 1-0 og Randers fik smidt Stephen Odey ud efter en halv time.

Siden begik Brøndby et straffespark, og i slutningen af kampen gav de Randers et gratis hjørnespark, som også blev omsat til mål.

Brøndby må både undvære anfører Andreas Maxsø og midtbanetalentet Anis Slimane til kampen imod FCK, men de får dog Sigurd Rosted og Simon Hedlund tilbage.

FCK skal vinde

FC Københavns seneste resultater har været noget svingende. I de seneste fem kampe har de tabt to, vundet to og så har de spillet uafgjort imod FC Midtjylland.

Det var tydeligt at se, hvor stor betydning, kampen havde senest, hvor de spillede 0-0 i Herning, men må formode et mere offensivt udtryk i denne kamp.

Det er under en måned siden, at Brøndby og FCK senest mødte hinanden. Her havde FC København godt styr på kampen, og de vandt fortjent 2-0 efter to mål af Pep Biel.

Netop Pep Biel og den kreativitet, han spiller med, kan blive meget vigtig imod Brøndby, da man må formode, at de vil stå lavt på banen og forsvare.

FCK har tre point ned til FC Midtjylland. Selvom de har en klar fordel, så vil et pointtab imod Brøndby åbne helt op for titelkampen, da FCM virker en smule stærkere i skrivende stund.

Brøndby – FCK Live Stream: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Brøndby – FCK?

Brøndby – FCK spilles søndag den 8. maj kl. 16.00.

Hvor kan man se Brøndby – FCK?

Brøndby – FCK kan ses med online live streaming og i TV.

Hvilken dansk TV-kanal viser Brøndby – FCK?

Brøndby – FCK vises på TV3+ i dansk TV.

Hvor kan man live streame Brøndby – FCK?

Brøndby – FCK kan live streames på Viaplay.