header
Brøndby IF
Brøndby IF
vs
FC København
FC København
clock

16. Oktober 2022 Kl. 12:00

arrow image
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ip restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår

Brøndby - FCK Live Streaming: Se Derby Online!

Du kan se Superliga-derbyet mellem Brøndby IF og FC København online med live streaming! Det er Danmarks klart største fodboldkamp, når Brøndby og FCK mødes, og hvis du vil se kampen, så kan du live streame derbyet online i god kvalitet.

Vi kan forvente et meget tæt og jævnbyrdigt derby på Brøndby Stadion, hvor der i øvrigt ikke vil være nogle FCK-fans på tribunerne.

Alligevel bør atmosfæren og stemningen blive fremragende.

FC Københavns hårde kampprogram har sat dybe spor på holdet, som er hårdt ramt af skader. Omvendt er Brøndby nu Superligaens mest formstærke hold lige nu, og måske kan Niels Frederiksens mandskab fortsætte stimen imod ærkerivalerne fra København.

Se Brøndby – FCK online med live stream!

Brøndby har vendt stimen

Brøndby IF har bestemt ikke haft en god sæson, men der er alligevel håb for fremtiden. Klubben var længe om at hente de nødvendige erstatninger, som først kom på plads i slutningen af transfervinduet, og resultaterne var meget dårlige i de første to måneder, hvor man også skulle tænke på europæiske kampe.

Siden blev der købt dygtige spillere ind, hvilket har haft en tydelig effekt på resultaterne.

Siden transfervinduet lukkede, så har Brøndby faktisk været det mest formstærke mandskab i Superligaen med ni point i de seneste fem kampe.

De ligger stadig på en skuffende ottendeplads i ligaen, men de bør være i stand til at kravle op i top seks, selvom de ikke nødvendigvis vinder kampen imod FC København.

Derudover, så har flere profiler vendt tilbage fra skader. Senest er Blas Riveros kommet tilbage på venstre back, hvilket har været meget vigtigt for dem, da Kevin Mensah stadig er ude.

FC København-spillere med trætte stænger

FC København har vist positive takter i de to Superliga-kampe, hvor Jacob Neestrup har været ved roret.

De smed ganske vist sejren væk i overtiden imod FC Nordsjælland, men de spillede stadig en meget flot kamp, som de havde fortjent at vinde.

Træthed kan blive et alvorligt problem for FCK i den resterende del af 2022, hvor de selvfølgelig også skal tænke på Champions League-kampene.

Holdet er allerede hårdt ramt af skader, og senest blev både Andreas Cornelius og Denis Vavro ramt, så de er ude til denne kamp.

Grundet den manglende bredde på den centrale midtbane og i det centrale forsvar, så er spillere som Lukas Lerager og David Khocholava også ved at være overbelastede.

Brøndby - FCK: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Brøndby – FCK?

Brøndby – FCK spilles søndag den 16. oktober 2022 kl. 14.00.

Hvem viser Brøndby – FCK i dansk TV?

Brøndby – FCK vises på TV3+ i dansk TV.

Hvor kan man live streame Brøndby – FCK online?

Brøndby – FCK kan live streames online på Viaplay.

Kan man live streame Brøndby – FCK gratis?

Nej, det er ikke muligt at live streame Brøndby – FCK gratis og lovligt.