header
Brøndby IF
Brøndby IF
vs
Lyon
Lyon
clock

25. November 2021 Kl. 21:00

arrow image
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ip restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår

Se Brøndby - Lyon: Live Stream & Online TV!

Se Europa League-kampen Brøndby IFLyon online med live stream! Torsdag aften byder på endnu engang på Europa League-fodbold fra Brøndby Stadion, hvor de danske mestre fra Brøndby tager imod den franske storklub Lyon.

Brøndby er gruppens dårligste hold, mens Lyon er gruppens klart bedste mandskab, så der venter selvfølgelig en meget svær opgave.

Af flere årsager, så ligner det dog en mere tæt kamp denne gang i forhold til det omvendte opgør i Frankrig.

Dels fordi Brøndby selvfølgelig har en stor hjemmebanefordel på et fyldt Brøndby Stadion med omkring 25.000 tilskuere i ryggen, men særligt fordi, at Lyon allerede er gået videre fra gruppespillet.

Derfor kunne man forestille sig, at Lyon vil komme i en alternativ startopstilling, men sådan forholder det sig måske ikke efter søndagens skandale i Frankrig.

Se Brøndby – Lyon online!

Sidste chance for Brøndby i Europa League

Torsdag aften spilles den femte og næstsidste kamp i gruppespillet i Europa League. Det har bestemt ikke været nemt for Brøndby at møde hold, der er et niveau eller to over dem ovenpå en sommer, hvor de har skiftet meget ud på holdet.

Brøndby har kun scoret et enkelt mål i de fire kampe, og det var endda et selvmål af Rangers, og med kun to point på kontoen, så er der umiddelbart ikke meget, der peger på avancement.

Det kan dog ændre sig, hvis Brøndby formår at vinde torsdagens kamp imod Lyon. I det tilfælde kommer Brøndby op på fem point, og så vil meget afhænge af resultatet i kampen mellem Rangers og Sparta Prag, som begge har fire point.

Brøndby-holdet skal formentlig forberede sig på at vinde over Lyon og Sparta Prag i de sidste to kampe, hvis de vil gå videre.

Mindre kan dog også gøre det i forhold til at komme på tredjepladsen, hvilket vil betyde, at den står på Conference League-fodbold efter vinterpausen.

Situationen har måske ændret sig for Lyon

Med 12 point i de første fire kampe, så har Lyon allerede sikret sig førstepladsen. Her ville det så være oplagt at rotere på holdet i de sidste to kampe, så man kan bruge kræfterne i Ligue 1, hvor Lyon har fået en skidt start.

Den plan blev måske ændret efter søndagens kamp imod Marseille, som blev afbrudt efter kun fem minutter, da en Lyon-fan kastede en flaske i hovedet på Dimitri Payet.

Dermed har Lyon-holdet ikke spillet en kamp siden den 7. november, da der selvfølgelig var landskampe i den seneste uge, og for at sikre kampformen, kan Lyon meget vel tænkes at stille stærkere op.

På søndag tager Brøndby imod Randers i Superligaen, mens Lyon skal en tur til Montpellier i Ligue 1.

Brøndby – Lyon Live Stream: Spørgsmål og svar

Hvad tid starter Brøndby – Lyon?

Brøndby – Lyon starter torsdag den 25. november kl. 21.00.

Kan man købe billetter til Brøndby – Lyon?

Ja, der er fortsat billetter til salg til Brøndby – Lyon.

Hvem viser Brøndby – Lyon i dansk TV?

Brøndby – Lyon vises på TV2 Sport X i Danmark.