header
Brøndby IF
Brøndby IF
vs
OB
OB
clock

07. November 2021 Kl. 18:00

arrow image
play
Hvordan ser jeg kampen?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se kampen hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ip restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår

Se Brøndby - OB Online: Live Stream & TV til BIF – OB

Se Superliga-kampen Brøndby – OB online med live streaming! Der venter en ekstremt spændende kamp på Brøndby Stadion, når OB besøger Brøndby i Superligaen.

Det ser langt bedre ud for Brøndby-holdet, som er kommet i gang efter en meget dårlig start. De er selvfølgelig også favoritter til at vinde hjemmekampen imod et middelmådigt OB-hold, som får svært ved at komme i top seks.

Til gengæld har Brøndby brugt mange kræfter i torsdagens Europa League-kamp, hvor de spillede 1-1 på hjemmebane imod Rangers.

OB er nærmest tvunget til at vinde kampen, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at komme i mesterskabsslutspillet, og det kan gøre kampen åben og underholdende.

Se Brøndby – OB online live stream!

Brøndby er kommet i gang

Efter den svære sæsonstart, så ser det nu pludselig godt ud for Brøndby. De har stadig store problemer i Europa League, hvor de nærmest ikke har skabt en chance i fire kampe, men i Superligaen kravler de tilbage til toppen.

De har kun tabt en af de de seneste ni kampe, og vundet fire af de seneste fem kampe. De har stadig problemer ved at skabe store målchancer på andre måder end at sende dybe bolde bag modstanderens forsvar mod Simon Hedlund og Mikael Uhre..

Det er svært at spå om, hvordan kampen kommer til at forløbe, men OB skal i hvert fald passe på med at komme for langt frem på banen.

Det har selvfølgelig kostet kræfter at spille torsdag, så man kan godt forvente nogle rotationer i Niels Frederiksens startopstilling.

OB kan ikke tåle at tabe i Brøndby

Vi skal i gang med den 15. spillerunde, og efter den, så er der syv spillerunder tilbage af Superligaens grundspil.

Før runden gik i gang, lå Brøndby på sjettepladsen med 21 point, mens OB lå på syvendepladsen med 16 point.

Dermed kommer det til at se ekstremt svært ud, hvis de taber søndagens kamp i Brøndby, da afstanden da vil være på hele otte point.

Derudover ligger AGF også på 16 point, og med tanke på, hvor stærke hold som Randers og Silkeborg har været, så er det ved at være sidste udkald for OB.

Brøndby – OB Live Stream: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Brøndby – OB?

Brøndby – OB spilles søndag den 7. november kl. 18.00.

Hvor spilles Brøndby – OB?

Brøndby – OB på Brøndby Stadion.

Hvem viser Brøndby – OB i dansk TV?

Brøndby – OB vises på TV3+ i dansk TV.