header
Brøndby IF
Brøndby IF
vs
Randers FC
Randers FC
clock

28. November 2021 Kl. 16:00

arrow image
play
Hvordan ser jeg kampen?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se kampen hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ip restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår

Se Brøndby - Randers: Live Streaming & TV Online

Se Brøndby IFRanders FC online med live streaming! Gider du heller ikke betale dyrt for at se Superliga-fodbold i TV? Så har du muligheden for at live streame alle kampene online!

Brøndby og Randers kommer til at kæmpe om medaljer i denne sæson. De har næppe kvalitet nok til at kæmpe med om guldet, men udover FCK og FC Midtjylland, så er det nok Brøndby og Randers, der ligger bedst i kampen om bronzemedaljerne.

Det plejer at være nogle tætte kampe, når Brøndby og Randers mødes i Superligaen, og selvom de to hold er nogenlunde på niveau, så har Randers det normalt meget svært på Brøndby Stadion.

Hestene fra Randers har nemlig ikke vundet på Vestegnen siden 2014, men de står med nogenlunde gode muligheder for at vinde i søndagens kamp.

Begge hold har spillet hårde og vigtige europæiske kampe i torsdags, som uden tvivl har kostet kræfter.

Det kan muligvis lægge en dæmper på kampen, men det bliver formentlig spændende og underholdende alligevel.

Randers har det svært imod Brøndby

Selvom Randers og Brøndby har været nogenlunde jævnbyrdige over de seneste mange år, så har Randers haft det utroligt svært imod de blå-gule.

Randers havde hele syv år (2014-2021), hvor de ikke formåede at vinde et enkelt indbyrdes opgør imod Brøndby, men det ændrede sig med forårets 4-2-sejr hjemme på Cepheus Park.

Der er umiddelbart ikke noget i de to holds spillestile, der forklarer, hvorfor Brøndby skal være så overlegne i de indbyrdes kampe, men det er alligevel en vild tendens.

Tilfældigheder har selvfølgelig noget at sige, men Randers har også forbedret sig markant i det seneste års tid, hvor de både har bidt sig fast i toppen af Superligaen, mens de forsvarende pokalmestre også har vist sig fint frem i Europa.

Randers uden profiler

Randers-træner Thomas Thomasberg har haft en stærk og bred trup til rådighed i denne sæson, hvor de har spillet ekstraordinært mange kampe.

Det har han i høj grad brug for nu, hvor uheldene er begyndt at ramme holdet.

Nicolai Brock-Madsen, Marvin Egho, Joel Kabongo og Simon Graves er ude med skader, mens Tosin Kehinde og Vito Hammershøj-Mistrati er blevet ramt af covid-19.

Heldigvis for Randers for de den nyindkøbte topscorer Stephen Odey tilbage på holdet efter, at han sad ude med karantæne i torsdagens Conference League-kamp imod Cluj.

Brøndby mangler Andreas Bruus, som sidder ude med karantæne. Derfor forventer vi, at Kevin Mensah rykkes over i højre side, mens Blas Riveros kan få lov til at starte inde.

Brøndby – Randers Live Stream: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Brøndby – Randers?

Brøndby – Randers spilles søndag den 28. november kl. 16.00.

Hvor spilles Brøndby – Randers?

Brøndby – Randers spilles på Brøndby Stadion.

Hvem viser Brøndby – Randers i dansk TV?

Brøndby – Randers vises på Canal 9 i dansk TV.