header
Brøndby IF
Brøndby IF
vs
Randers FC
Randers FC
clock

03. April 2022 Kl. 14:00

arrow image
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ip restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår

Se Brøndby - Randers: Online Live Stream & TV

Se kampen mellem Brøndby og Randers online med live stream! Brøndby Stadion kommer til at danne en flot ramme, når mestrene fra Brøndby IF tager imod pokalvinderne Randers FC søndag eftermiddag.

Vi skal i gang med Superligaens mesterskabsslutspil. Brøndby og Randers kommer nok ikke til at spille med om Superliga-guldet, men medaljer og europæiske pladser er i den grad indenfor rækkevidde.

Det plejer at være nogle tætte kampe, når Brøndby og Randers mødes i Superligaen. Det er tredje gang, at de to hold mødes i denne sæson, men Randers har fortsat den første sejr til gode.

Brøndby-holdet har i den grad noget at bevise efter den rædselsfulde indsats for to uger siden, da de tabte 0-3 imod AaB.

Randers kan heller ikke være tilfredse med at spille 1-1 imod SønderjyskE. Thomas Thomasbergs mandskab har ikke spillet et ret godt forår, men de har også haft travlt med Conference League-kampene imod Leicester, som selvfølgelig har fyldt meget.

Brøndby skal hente en sejr

Efter ni sejre på stribe i Superligaen, så er Brøndby komme ned på jorden igen. I de seneste to kampe har de spillet 1-1 imod AGF på hjemmebane og tabt 3-0 på udebane imod AaB.

Præstationen imod AGF var nogenlunde god, mens det sejlede fuldstændigt i Aalborg, så nu skal Brøndby-spillerne ud og bevise, at de hører til i toppen af dansk fodbold.

Brøndby-holdet ligger på tredjepladsen i Superligaen med 40 point efter 22 kampe. Det er i sig selv ganske fint med tanke på de mange spillersalg i både sommer- og vintervinduet, men de kommer næppe til at indhente FCK, som er otte point foran.

Det handler om at sikre medaljer, hvilket bliver svært. Udover FC Midtjylland på andenpladsen, så skal de holde AaB og Randers bag sig.

Randers har det svært i Brøndby

Generelt har Randers FC det meget svært, når de besøger Brøndby Stadion. Hestenes seneste sejr på Vestegnen fandt sted den 14. september 2014. Siden har de to hold spillet 10 kampe på Brøndby Stadion, og Brøndby har vundet hele otte af disse.

Randers har faktisk ikke scoret et mål på Brøndbys hjemmebane siden 2019, så de skal bryde nogle stimer, hvis de skal have point med hjem.

På trods af disse statistikker, så bliver kampen formentlig ret jævnbyrdig. Der er ikke den store niveauforskel på mandskaberne, men de 20.000 tilskuere kommer nok til at hjælpe de blå-gule frem.

Brøndby – Randers: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Brøndby – Randers?

Brøndby – Randers spilles søndag den 3. april kl. 16.00.

Hvor spilles Brøndby – Randers?

Brøndby – Randers spilles på Brøndby Stadion.

Hvilken dansk TV-kanal sender Brøndby – Randers?

Brøndby – Randers sendes på 6eren i dansk TV.

Hvor kan man live streame Brøndby – Randers online?

Brøndby – Randers kan live streames online på Discovery+.