header
Brøndby IF
Brøndby IF
vs
Silkeborg IF
Silkeborg IF
clock

22. Maj 2022 Kl. 15:00

arrow image
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ip restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår

Se Brøndby - Silkeborg: Live Stream Kampen Online!

Se kampen mellem Brøndby og Silkeborg online med live streaming! Du kan se hele Superliga-kampen mellem Brøndby IF og Silkeborg IF online med mobil, tablet og PC!

De danske mestre fra Brøndby har ikke været i stand til at forsvare guldmedaljerne i denne sæson, men de har stadig meget at spille for.

Det drejer sig naturligvis om at spille europæisk fodbold i næste sæson, hvilket de kan opnå ved at ende på fjerdepladsen.

Silkeborg, der har sikret tredjepladsen og bronzemedaljerne, skal selvfølgelig også i aktion i Europa i næste sæson, men Brøndby skal simpelthen vinde søndagens kamp, hvis de skal have håb om det.

Derfor går de to hold på banen med forskellige optakter. Silkeborg har allerede sikret et historisk flot resultat, og det var tydeligt i mandagens 0-4-nederlag, at de ikke har meget at spille for.

Brøndby skal vinde og håbe på FCK

Før den sidste runde af Superliga-sæsonen, ligger Brøndby på femtepladsen, men de er kun bag AaB på grund af en dårligere målscore.

Det handler for Brøndby om at ende på fjerdepladsen, som giver en Europa Playoff-kamp imod syvendepladsen.

De skal dog samtidig fokusere på at holde Randers bag sig. Det vil formentlig kræve en sejr over Silkeborg.

Skulle de selv vinde deres kamp, så skal de bare sætte deres lid til, at AaB ikke vinder udekampen imod FCK i et fyldt Parken.

Mon ikke de fleste Brøndby-fans kan få sig selv til at håbe på en FCK-sejr i denne omgang.

Silkeborg har det svært på Brøndby Stadion

Silkeborg har været den helt store overraskelse i denne sæson. Oprykkerne har allerede nu sikret sig bronzemedaljerne, og det er sket med noget af Superligaens bedste fodbold.

Selvom Silkeborg har været et stærkere hold end Brøndby i denne sæson, så har de dog altid haft det svært på Brøndby Stadion.

Vi skal faktisk hele 12 år tilbage for at finde den seneste Silkeborg-sejr på Vestegnen. Det skete i september 2010, hvor SIF vandt 2-0.

De to hold spillede dog 1-1 på stadionet i Superligaens grundspil, hvor Silkeborg var helt fint med. Man skal derfor ikke lægge alt for meget i de historiske resultater, da de to hold er helt nye.

Kampens profiler

Brøndby har i høj grad manglet en angriber med mål i støvlerne, men de virker til at have fundet det på klubbens ungdomshold.

Mathias Kvistgaarden har været et spændende bekendtskab indtil videre, og han kan gøre ondt på Silkeborg igen.

En af Silkeborgs store profiler er Superliga-topscorer Nicklas Helenius. Han har tre måls forspring ned til AaBs Louka Prip, så kan både modtage bronzemedalje og topscorer-titlen efter kampen.