header
Chelsea
Chelsea
vs
Juventus
Juventus
clock

23. November 2021 Kl. 21:00

arrow image
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ip restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår

Se Chelsea - Juventus Online: Live Stream & TV

Se Champions League-kampen mellem Chelsea og Juventus online med live stream. Der venter en helt fantastisk kamp i Champions League, når Chelsea tager imod Juventus på Stamford Bridge, og hvis du ikke skal se fodbold i TV, så kan du live streame kampen online!

Det står allerede klart, at Chelsea og Juventus går videre fra gruppen, som også har Malmø FF og Zenit Skt. Petersborg med.

Kampen om førstepladsen er dog helt åben, og den er værd at gå efter, da man på papiret vil få en nemmere modstander i 1/8-finalen i 2022.

Chelsea er tvunget til at vinde kampen hjemme i London, men det bliver ikke nødvendigvis nemt imod et bundrutineret Juventus-hold, som vil være glade for et uafgjort resultat.

Se Chelsea – Juventus online!

Chelsea er tvunget til at vinde

Efter de første fire kampe i Champions League-gruppespillet, ligger Juventus på førstepladsen med 12 point, mens Chelsea ligger på andenpladsen med ni point.

Chelsea og Juventus har begge vundet deres kampe imod Malmø og Zenit Skt. Petersborg. Derudover vandt Juventus den omvendte kamp med 1-0 hjemme i Torino.

Federico Chiesa scorede kampens mål, men Chelsea var nok det bedste hold i den kamp.

Vi forventer helt klart, at Chelsea kommer til at være mere på bolden, mens Juventus vil stå lavere på banen.

Chelsea er nødt til at vinde, hvis de vil gøre sig håb om at ende på førstepladsen, mens Juventus som udgangspunkt vil være glade for et enkelt point.

Offensive profiler sidder ude

Både Chelsea og Juventus må undvære nogle af de offensive profiler, som sidder ude med skader. Værst ser det ud for Chelsea, som fortsat må klare sig uden både Timo Werner og Romelu Lukaku.

Werner sidder ude med en skade, mens Lukaku har fået en pause, fordi han har været udkørt efter en lang periode med mange kampe.

Dermed mangler Chelsea en oplagt topangriber, og det bliver formentlig Kai Havertz, der kommer til at være den forreste spiller.

Juventus mangler Federico Bernardeschi, Giorgio Chiellini, Mattia De Sciglio og Paulo Dybala. Selvom Chiellini er guld værd i en sådan kamp, så kan Leonardo Bonucci og Matthijs de Ligt danne et godt midterforsvar.

Det er straks værre i offensiven, hvor meget nu står og falder med Federico Chiesa.

Chelsea – Juventus Live Stream: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Chelsea – Juventus?

Chelsea – Juventus spilles tirsdag den 23. november kl. 21.00.

Hvor spilles Chelsea – Juventus?

Chelsea – Juventus spilles på Stamford Bridge, London.

Hvem viser Chelsea – Juventus i dansk TV?

Chelsea – Juventus vises på TV3 Sport.