header
Chelsea
Chelsea
vs
Tottenham
Tottenham
clock

05. Januar 2022 Kl. 20:45

arrow image
play
Hvordan ser jeg kampen?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se kampen hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Regler og vilkår

Chelsea - Tottenham Live Stream: Se Carabao Cup Online

Se Carabao Cup-kampen Chelsea – Tottenham online med live stream hos bet365! Vi skal nu til semifinalerne i den engelske Liga Cup, hvor Chelsea og Tottenham spiller den første kamp onsdag aften.

Du kan heldigvis se alle kampene med live stream hos bet365, hvor du kan bruge mobil, tablet eller computer.

Efter en flot start på sæsonen, så er Chelsea nu inde i en dårlig periode, og der er uro omkring flere af holdets profiler.

De tager imod lokalrivalerne fra Tottenham med den tidligere Chelsea-træner Antonio Conte i spidsen, så der er lagt op til en dramatisk kamp på Stamford Bridge.

Se Chelsea – Tottenham online hos bet365s live streaming!

Problemer i Chelsea

Det har næsten været en stor optur for Chelsea siden, at Thomas Tuchel overtog trænersædet fra Frank Lampard.

De vandt Champions League, og har siden forstærket truppen med blandt andre Romelu Lukaku. Han fik en flot start ligesom Chelsea-holdet generelt gjorde på denne sæson, men siden er det gået galt.

I den forgangne uge slap et interview med angriberen ud, hvor han udtaler sig underligt om klubben, hvorfor han nu er smidt af holdet.

Danske Andreas Christensen er endt i en lignende situation, mens hans fravær skyldes dog, at han stadig ikke har forlænget kontrakten, som udløber til sommer.

Chelsea må undvære en del spillere, og de lider en smule i øjeblikket.

Carabao Cuppen kan være vigtigere for Tottenham

Derudover, så bør EFL Cuppen have større betydning for Tottenham end Chelsea. Det skyldes primært, at Chelsea har vundet langt flere pokaler i de seneste par år, og de skal tilmed fokusere på vigtige Champions League-kampe om halvanden måneds tid.

Tottenham skal slet ikke spille mere europæisk fodbold i denne sæson, og det vil være en flot start for Antonio Conte, hvis de kan løfte en pokal, som de slet ikke har været vant til at gøre.

Vi tror på, at Tottenham stiller væsentlig stærkere op til de to Carabao Cup-semifinaler.

Chelsea – Tottenham: Info om kampen

Hvor kan man live streame EFL Cup-kampen Chelsea – Tottenham?

EFL Cup-kampen Chelsea – Tottenham kan live streames hos bet365.

Er det gratis at live streame fodbold hos bet365?

Nej, det er ikke gratis at live streame fodbold hos bet365, da du skal have en finansieret konto eller lavet et væddemål indenfor de seneste 24 timer, men du skal ikke betale noget.