header
Danmark
Danmark
vs
Serbien
Serbien
clock

29. Marts 2022 Kl. 16:00

arrow image
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Regler og vilkår

Se Landskampen Online: Danmark - Serbien Live Stream

Se Danmarks landskamp imod Serbien Online med Live Stream! Danmark spiller tirsdag aften en landskamp imod Serbien hjemme i Parken, og hvis du ikke skal se fodbold i TV, så kan du streame landskampen på nettet!

Det er efterhånden mange måneder siden, at Danmark har spillet en landskamp i Parken. Vi kan forvente fuldt hus, når Serbien kommer på besøg, selvom der er tale om en testkamp.

Støtten til det danske landshold har været helt enorm, og selvom der ikke står vigtige point på spil, så må vi stadig håbe på en god stemning på stadion.

Serbien har et ganske solidt hold, men det danske landshold må alligevel være favoritter til at vinde kampen.

Christian Eriksen er tilbage i Parken

En testkamp imod Serbien på en kold marts-dag lyder måske ikke som det mest sindsoprivende. Fodboldmæssigt har kampen ganske vist ikke den store betydning, men derfor kan det godt blive en meget mindeværdig landskamp alligevel.

Det skyldes selvfølgelig, at det er første gang siden EM-kampen imod Finland, at Christian Eriksen spiller en kamp i Danmark.

Hele landet så med, da han faldt om, og mange er stadig berørte af dem. Det hjælper utvivlsomt at se ham tilbage på fodboldbanen, men han er først rigtigt tilbage, når han har den danske trøje på i Parken.

Eriksen har været ramt af corona, hvorfor han blev meldt tvivlsom til kampen imod Holland. Landstræner Kasper Hjulmand har dog tidligere meldt ud, at Eriksen er tilbage til kampen imod Serbien.

Han har allerede bevist sit niveau i Premier League, hvor han er gået direkte ind, og blevet en nøglespiller for Brentford.

Vi forventer at, Hjulmand stiller i den stærkeste opstilling fra start, men der kan sagtens blive tid til reseverne i anden halvleg.

Serbien kom lige akkurat med til VM

Modsat Danmark, så var Serbien ikke med til EM-slutrunden i 2021. Landstræneren blev fyret, og erstattet af Dragan Stojkovic.

Målsætningen var klar – Serbien skulle med til VM i Qatar i 2022.

Det hele skulle afgøres i den sidste gruppekamp. Portugal og Serbien havde samme antal point, men grundet en dårligere målscore, så skulle Serbien vinde, hvis de ville erobre førstepladsen, som giver direkte kvalifikation til VM.

Allerede efter to minutter kom Portugal foran, og da så det meget svært ud. Dusan Tadic, som er holdets helt store stjerne, fik dog udlignet inden pausen.

Vi skulle helt frem til dommerens overtid, hvor Aleksandar Mitrovic scorede til 2-1, for at finde kampens afgørelse.

Serbien vandt kampen, og sneg sig dermed op på førstepladsen.

Foruden Tadic og Mitrovic, så er det ikke en særligt skræmmende trup. De fleste spillere holder til i de store ligaer, men ikke hos de store klubber.

Man kan dog nævne Lazio-profilen Sergej Milinkovic-Savic, som er en fremragende spiller.

Det ligner umiddelbart en tæt landskamp, hvor Danmark er favoritter til at vinde.

Danmark – Serbien: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Danmark – Serbien?

Danmark – Serbien spilles tirsdag den 29. marts kl. 18.00.

Hvor spilles Danmark – Serbien?

Danmark – Serbien spilles i Parken, København.

Hvor kan man se Danmark – Serbien online?

Danmark – Serbien kan live streames på Discovery+.