header
Eintracht Frankfurt
Eintracht Frankfurt
vs
Rangers
Rangers
clock

18. Maj 2022 Kl. 19:00

arrow image
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Regler og vilkår

Se Europa League Finalen Online: Frankfurt – Rangers Live Stream

Du kan se Europa League-finalen mellem Eintracht Frankfurt og Rangers FC online med live streaming! Hvis du ikke længere gider se fodbold i TV, så har du heldigvis muligheden for at streame hele Europa League finalen online!

Onsdag aften skal vi have fundet den første vinder af de europæiske turneringer i sæsonen 2021/2022.

Sevillas normale hjemmebane, Estadio Ramon Sanchez-Pizjuan, danner rammerne om Europa League-finalen.

Tyske Eintracht Frankfurt møder skotske Rangers FC fra Glasgow. Frankfurt må regnes som favoritter, da de på papiret har et stærkere hold, men man kan ikke undervurdere Rangers’ muligheder i kampen.

Det bliver formentlig en tæt kamp, og det er ikke usandsynligt, at kampen ikke er afgjort efter de første 90 minutter.

Se Europa League finalen mellem Eintracht Frankfurt og Rangers FC online med live stream!

Dansk komet kan vinde Europa League med Frankfurt

Danske Jesper Lindstrøm har haft en fantastisk sæson med Eintracht Frankfurt. Han nåede lige akkurat at vinde det danske mesterskab med Brøndby inden han i sommer skiftede til den tyske storklub, Frankfurt.

Efter en kort indkøringsfase, så har han været en fast profil på den offensive midtbane. Han er endda blevet kåret til Rookie of the Year i Bundesligaen, som den bedste, nye spiller i ligaen.

Han måtte lade sig udskifte i semifinalen imod West Ham, og har ikke været på banen siden. Alligevel forventes han at blive klar til finalen, hvor han så kan vinde endnu en titel.

Lindstrøm står noteret for fire oplæg i otte kampe i Europa League i denne sæson. I Bundesligaen er det blevet til fem mål og fem oplæg.

Uanset hvad kampen imod Rangers skulle ende, så kan han være meget stolt af sin første sæson i udlandet.

Rangers har allerede besejret tyske storklubber

Det er blandt sæsonens store overraskelser, at Rangers FC er at finde i en Europa League-finale. Klubben, der tidligere har været en stor faktor i europæisk topfodbold, har været nede i en stor bølgedal, men nu er de altså tilbage på toppen.

Danske fans har muligvis set Rangers i aktion i gruppespillet, hvor de var i gruppe med Brøndby IF. Kampen på Vestegnen endte 1-1, mens kampen i Glasgow endte med en 2-0-sejr til skotterne.

Efter de lige akkurat gik videre fra gruppen, så har de mødt to af Tyskland bedste hold. Først besejrede de Dortmund efter to fantastisk kampe, og i semifinalen slog de RB Leipzig, selvom de tabte den første kamp med 1-0.

Hvad bliver Europa League-finalen?

Eintracht Frankfurt regnes som det bedste hold, men det bliver nok en tæt kamp.

Vi tror på 2-1 til Frankfurt.