header
Everton
Everton
vs
Brentford
Brentford
clock

05. Februar 2022 Kl. 15:00

arrow image
play
Hvordan ser jeg kampen?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se kampen hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Regler og vilkår

Se Everton - Brentford Online: Live Stream FA Cup

Se FA Cup-kampen Everton – Brentford med live stream hos bet365! Vidste du, at du kan se alle FA Cup-kampene online hos bet365? Hvis ikke du allerede har en konto, så kan du komme i gang med det samme ved at trykke på linket i toppen.

Der venter en spændende og tæt kamp mellem Everton og Brentford, som mødes lørdag eftermiddag på Goodison Park i Liverpool.

Everton har på papiret et bedre hold end Brentford, men det har virkelig ikke set godt ud for The Toffees.

Derfor må man gå ud fra, at Brentford har gode muligheder for at spille sig videre i verdens ældste pokalturnering, FA Cup.

Live Stream Everton – Brentford hos bet365!

Everton har skiftet træner

Det har været en elendig sæson for Everton indtil videre. På trods af en ret stærk spillertrup, så har de præsteret dårligt, og det kostede Rafael Benitez jobbet.

Han er blevet erstattet af Frank Lampard, som senest var i Chelsea. Han har ikke den store trænererfaring, men bør have evnerne til at løfte Everton.

Everton ligger i skrivende stund på 16. pladsen, så de kan sagtens komme i nedrykningsfare, selvom deres trup bør være alt for god til det.

Udover trænerskiftet, så har de også handlet i januar-vinduet. Lucas Digne er solgt til Aston Villa, mens de har hentet Vitaliy Mykolenko, Nathan Patterson, Dele Alli, Anwar El Ghazi og Donny van de Beek.

Brentford har udbygget danskerkolonien

Brentford er en vaskeægte danskerklub, og de har tilføjet endnu en spiller for cementere den status.

Det drejer sig selvfølgelig om Christian Eriksen, som netop har skrevet en kontrakt med London-klubben.

I første omgang skal han spille i Brentford indtil sommerpausen, og han bør være i stand til at løfte Brentford helt enormt, selvom han ikke har spillet fodbold i over et halvt år.

Det forventes ikke, at Christian Eriksen starter FA Cup-kampen på banen, men det er stadig meget spændende med de danske briller på.

Brentford har – ligesom Everton – også været i en resultatmæssig krise i de seneste par måneder. De har dog fortsat et fint antal point i Premier League, men i første omgang gælder det FA Cuppen.

Everton – Brentford Live Stream: Spørgsmål og svar

Hvor kan man se Everton – Brentford i Danmark?

Du kan se Everton – Brentford hos bet365s live streaming i Danmark.

Hvornår spilles Everton – Brentford?

Everton – Brentford spilles lørdag den 5. februar 2022 kl. 16.00.