header
FC København
FC København
vs
AGF
AGF
clock

21. November 2021 Kl. 16:00

arrow image
play
Hvordan ser jeg kampen?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se kampen hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ip restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår

Se FCK - AGF: Live Streaming & TV til FCK – AGF

Du kan se Superliga-kampen mellem FCK og AGF direkte med online live stream! Kampen mellem FC København og AGF er samtidig kampen mellem Danmarks to største byer, og der plejer altid at være knald på.

Hverken FCK eller AGF kan være særligt tilfredse med sæsonstarten i Superligaen, hvor de ligger hhv. nummer to og syv.

For FC København er det selvfølgelig kun mesterskabet, der tæller, mens AGF i første omgang blot skal koncentrere sig om at komme i top seks.

Det er den næstsidste Superliga-kamp for de to hold i 2021, og det betyder virkelig meget at slutte året godt af, da der venter en lang vinterpause.

Det plejer altid at være underholdende, når FC København og AGF mødes, så det regner vi bestemt også med, at det bliver denne gang.

Live stream FCK – AGF online!

AGF har problemer på udebane

Det har bestemt ikke være en nem sæson for AGF. Efter flere sæsoner, hvor David Nielsens mandskab har hørt til i toppen af Superligaen, så er de nu løbet ind i nogle problemer.

Der har været udskiftning på holdet henover sommeren, og AGF-træneren har efterfølgende prøvet at ændre holdets taktik og spillestil, hvilket bestemt ikke er lykkes.

Siden er de gået tilbage til den klassiske 4-3-3-formation, som de har benyttet i de seneste par år.

De 19 point efter de første 15 kampe, rækker kun til en syvendeplads, og der er fire point op til Silkeborg på sjettepladsen.

Hvis AGF skal i top seks, så er det klart mest sandsynligt, at det er Silkeborg, de skal hente, men det bliver ikke nemt.

Særligt på udebane, har AGF haft det svært i denne sæson.

AGF har nemlig kun fået fem point ud af syv udekampe i Superligaen. De har spillet uafgjort imod FC Nordsjælland og OB, mens deres 2-0-sejr over Silkeborg er deres eneste på fremmed græs i denne sæson.

Mange FCK-spillere på landsholdsopgaver

Der har som bekendt været landskampe i den seneste periode, hvor både AGF og FCK har haft spillere i aktioner.

Isoleret set, er det positivt, da det siger noget om spillernes niveau, men på den korte bane, kan det koste kræfter – særligt for FCK.

Stjerneangriberen Jonas Wind meldte fra til landskampen imod Skotland, og det vides endnu ikke, hvor slem, skaden er.

Da Island søndag aften tabte 3-1 til Nordmakedonien, var både AGF og FCK repræsenteret i startopstillingen, dog med blandet succes.

FCKs stortalent Isak Bergmann Johannesson fik to gule og dermed et rødt kort, mens AGF-profilen Jon Dagur Thorsteinsson scorede målet for Island.

Kamil Grabara, David Khocholava, Victor Kristiansen, William Bøving, Rasmus Højlund, Andri Baldursson og Ruben Gabrielsen har også været i aktion for FCK.

Flere af spillerne har haft lange rejser på kort tid, og det kan bestemt ikke udelukkes, at det har indflydelse på søndagens kamp i Park

FCK – AGF Live Stream: Spørsmål og svar

Hvornår spilles FCK – AGF?

FCK – AGF spilles søndag den 21. november kl. 16.00.

Hvor spilles FCK – AGF?

FCK – AGF spilles i Parken, København.

Hvilken dansk TV-kanal sender FCK – AGF?

FCK – AGF sendes på Canal 9 i dansk TV.