header
FC København
FC København
vs
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
clock

02. November 2022 Kl. 20:00

arrow image
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Regler og vilkår

FCK - Dortmund Live Stream: Se FCK - Dortmund Online her!

Se Champions League-kampen FCK – Dortmund på nettet med live streaming! Gider du heller ikke betale dyrt for at se fodbold i TV? Så har du muligheden for at se Champions League-kampen FC København – Dortmund online ved at benytte live stream.

Det er FC Københavns sidste kamp i Champions League. Selvom det allerede står klart, at de ender på fjerdepladsen og dermed ryger ud af Champions League, så er det stadig en vigtig kamp.

Det handler primært om at forsøge at vinde en kamp, men de skal også få scoret et mål, så de ikke bliver det første hold i Champions League-historien, der spiller et helt gruppespil uden at score.

Dortmund har umiddelbart heller ikke det store at spille for. De har allerede sikret sig andenpladsen og det videre avancement i CL, så det kan tænkes, at de stiller op med nogle reserver for at spare kræfter inden weekendens kamp i Bundesligaen.

Se FCK – Dortmund online!

FC København har profiler tilbage

Det begynder at se bedre ud for FCK-holdet, som har været ekstremt hårdt ramt af skader i de seneste par måneder.

FCK-træner Jacob Neestrup har konstant måtte undvære en håndfuld af holdets bedste spillere, men flere af disse har netop gjort comeback.

I lørdagens 2-0-sejr over Randers var Denis Vavro tilbage i midterforsvaret fra kampens start. Derudover blev både Rasmus Falk og Andreas Cornelius skiftet ind i løbet af kampen, så der spekuleres selvfølgelig i, om de er klar til starte.

Falk kommer næppe til at starte inde, men det kunne Cornelius godt gøre. FCK må stadig undvære Nicolai Boilesen, Carlos Zeca, Mamoudou Karamoko og Akinkunmi Amoo. Derudover har Victor Kristiansen og David Khocholava karantæne.

Dortmund er dog også ramt af skader, hvor de blandt andre må undvære venstre back Raphael Guerreiro og kaptajn Marco Reus.

FCK er stærke i Parken

FC København Champions League-gruppespillet har ikke været en succes, men de har også mødt rigtig svær modstand.

Mens de tre nederlag på udebane imod Manchester City, Sevilla og Dortmund hurtigt vil gå i glemmebogen, så har præstationerne været anderledes gode hjemme i Parken.

Ganske vist er det blevet til to 0-0-kampe imod Sevilla og Man City i denne omgang, men historisk er det ekstremt sjældent, at de taber.

I CL-gruppespil har de kun tabt en enkelt kamp, og det var imod et meget stærkt Real Madrid-hold.

De får som sædvanlig en massiv opbakning denne gang også, hvilket skubber holdet

FCK – Dortmund: Spørgsmål og svar

Hvornår kan man se FCK – Dortmund?

FCK – Dortmund kan ses onsdag den 2. november kl. 21.00.

Hvem viser FCK – Dortmund i dansk TV?

FCK – Dortmund vises på TV3+ i dansk TV.

Hvor kan man live streame FCK – Dortmund online?

FCK – Dortmund kan live streames online på Viaplay.