header
FC København
FC København
vs
OB
OB
clock

20. Februar 2022 Kl. 17:00

arrow image
play
Hvordan ser jeg kampen?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se kampen hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ip restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår

Se FCK - OB Online: Live Stream FCK - OB!

Se Superliga-kampen mellem FCK og OB online med live stream! Hvis du ikke skal se Superliga fodbold i TV, så har du heldigvis muligheden for at live streame FCK – OB på nettet!

Det bliver spændende at se, hvordan det nye FCK-hold står efter det hektiske transfervindue. Der har været stor udskiftning i FC Københavns trup, og der mangler formentlig nogle relationer, men potentialet i truppen er voldsomt af danske standarder.

OB har spillet endnu en dårlig halvsæson, og det er snart svært at være optimistisk på deres vegne. De bør helt klart være stærke nok til ikke at rykke ned, men de får svært ved at opnå noget stort i denne sæson.

Det kan dog ikke udelukkes, at OB kan skabe en overraskelse imod et FCK-hold, som både bliver ungt og nyt.

Live stream FCK – OB online!

Det nye FC København jagter mesterskabet

FC København har Danmarks klart største spillerbudget. Derfor er det også utilfredsstillende, at klubben har misset de seneste to mesterskaber til FC Midtjylland og Brøndby IF.

Sportschef Peter Christiansen og cheftræner Jess Thorup har brugt de seneste par transfervinduer på at rydde op efter Ståle Solbakken, og designe det nye FCK.

FCK har overvintret to point efter FC Midtjylland, så der er lagt op til en tæt tvekamp om det danske mesterskab.

FC København har solgt Jonas Wind og sagt farvel til nogle reservespillere, men de har til gengæld også haft den helt store tegnedreng fremme.

Særligt offensiven er blevet forstærket voldsomt, og det bliver meget spændende at se, hvordan de klarer det.

Superligaen står til at miste den vigtige 15. plads i Europa, som giver vinderen af Superligaen rigtigt gode muligheder for at komme i Champions League.

Hvis FCK vinder Superligaen i denne sæson, så træder de ind i CL-playoff, hvor de vil være seedet, så det har helt enorm betydning.

OB skal jagte top seks

OB er en meget anderledes historie. De trækker ikke ret mange overskrifter, og de har ikke foretaget ret meget i transfervinduet.

Truppen har potentiale til meget mere end de præsterer, men det er som om, at det bare ikke bliver meget bedre i OB.

OB ligger i skrivende stund på niendepladsen i Superligaen med 19 point. De skal forsøge at hente Silkeborg på sjettepladsen, men der er et hul på hele seks point, og de har kun fem kampe til at nå det.

Selv hvis OB vinder de resterende fem kampe i grundspillet, så kan det blive problematisk for dem at komme med i toppen, men de er nødt til at forsøge.

Skulle det glippe, så kan OB sigte efter en Europa Playoff-kamp.

FCK – OB Live Stream: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles FCK – OB?

FCK – OB spilles søndag den 20. februar kl. 18.00.

Hvor spilles FCK – OB?

FCK – OB spilles i Parken, København.

Hvilken dansk TV-kanal sender FCK – OB?

FCK – OB sendes på TV3+ i dansk TV.