header
FC København
FC København
vs
PSV Eindhoven
PSV Eindhoven
clock

17. Marts 2022 Kl. 17:45

arrow image
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ip restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår

Se FCK - PSV: Live Stream FCK - PSV Online her!

Se Conference League-kampen mellem FCK og PSV online med live stream! Der venter et brag af en kamp, når FC København tager imod PSV Eindhoven hjemme i Parken torsdag aften, og hvis du ikke skal se kampen på stadion, så kan du bruge online live streaming til at se FCK – PSV på nettet!

Den omvendte kamp på Philips Stadion i Eindhoven blev en kæmpe fest. FCK ejede banen i første halvleg, men faldt ned efter pausen.

Det endte med 4-4, hvilket selvfølgelig er et flot resultat for FCK, men da udebanemål ikke længere tæller med, så skal FCK stadig frem og vinde returkampen.

Der venter en fantastisk atmosfære i Parken, hvor der forventes udsolgt. Stemningen til disse europæiske kampe plejer at være helt i top, så det forventer vi også denne torsdag.

Derudover kunne det meget vel blive en sen forestilling, da uafgjort vil sende kampen i forlænget spilletid og muligvis også en straffesparkskonkurrence.

Live Stream kampen mellem FCK og PSV online!

FCK holdt fest i Eindhoven

Vi var vidner til en af sæsonens mest underholdende kampe, da FCK besøgte PSV på Philips Stadion i torsdags.

Der var på forhånd ikke de store forventninger til FCK-holdet inden kampen, da flere profiler sad ude, men det kunne slet ikke ses, da kampen først gik i gang.

Isak Bergmann Johanneson, som for få uger siden lignede et stort flop, scorede efter kun seks minutters spil.

PSV fik udlignet kort efter, men Pep Biel og senere Lukas Lerager scorede igen inden pausen, så FCK var foran 3-1.

PSV kom noget stærkere ud til anden halvleg, og det så skidt ud for FCK, da Cody Gakpo udlignede til 3-3 med 20 minutter igen.

Endnu engang udnyttede Pep Biel en stor fejl i det hollandske forsvar til at bringe FCK på 4-3. Desværre fik rutinerede Eran Zahavi udlignet til 4-4 i slutningen af kampen, men det er stadig et flot resultat af FCK.

FCK mangler stadig angribere imod PSV

Desværre for FC København, så må de også undvære flere markante, offensive profiler i returkampen. Det skyldes selvfølgelig den administrative fejl, som klubben lavede, da de ikke var klar over, at Khouma Babacar skulle afsone karantæne.

Derfor har FCK-træner Jess Thorup hverken Khouma Babacar, Nicolai Jørgensen, Akinkunmi Amoo, Mamadou Karamoko eller Paul Mukairu.

Pep Biel vil formentlig starte på toppe igen, mens Johannesson også kan blive genvalgt. Det er umiddelbart svært at forudsige startopstillingen, men på de defensive pladser bør der være genvalg til alle mand.

Den faste venstre back Victor Kristiansen sad ude imod FC Midtjylland, og det vides endnu ikke om han når at blive klar til PSV-kampen.

FCK – PSV Live Stream: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles FCK – PSV?

FCK – PSV spilles torsdag den 17. marts kl. 18.45.

Hvor spilles FCK – PSV?

FCK – PSV spilles i Parken i København.

Kan man købe billetter til FCK – PSV?

Ja, der er fortsat billetter tilbage til FCK – PSV.

Hvad blev den første kamp?

Den første kamp endte 4-4.

Tæller udebanemål i Conference League?

Nej, udebanemål tæller ikke med i Conference League.