header
FC København
FC København
vs
Slovan Bratislava
Slovan Bratislava
clock

09. December 2021 Kl. 21:00

arrow image
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ip restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår

FCK - Slovan Bratislava Live Stream: Se Kampen Online

Se Conference League-kampen FCK – Slovan Bratislava online med live stream! FC København har allerede sikret sig videre advancement i Conference League, men der står stadig meget på spil for gæsterne fra Slovan Bratislava, og derfor forventes der en underholdende kamp.

Superligaen er for 2021 overstået for FCK, og torsdagens kamp imod Slovan Bratislava er årets sidste for FCK-hold, så der er ingen grund til at spare spillere.

Selvom FCK-spillerne måske ikke tænker så meget over det igen, så står der stadig flere ting på spil. Økonomi og koefficientpoint ved en sejr kan være ganske betydningsfuldt for FCK og dansk fodbold, og det må man håbe, at spillerne også tænker på.

Derudover, så kommer der til at være omkring 20.000 tilskuere i Parken, hvilket også bør motivere FCK-holdet til at give den gas.

Se FCK – Slovan Bratislava online med live stream!

FCK vandt uden problemer i Bratislava

Den omvendte kamp mellem FC København og de slovakiske mestre fra Slovan Bratislava blev spillet for tre måneder siden.

Det var den første runde i Conference League, og det var selvfølgelig ekstremt vigtigt at komme godt fra start.

Efter godt 18 minutter bragte Jonas Wind FCK foran 1-0, men der skulle kun gå tre minutter før Ezekiel Henty reducerede for hjemmeholdet.

Jens Stage nåede dog at score til 2-1 lige før pausen, og kampen blev lukket, da Jonas Wind omsatte et straffespark til 3-1 i anden halvleg.

Kampen blev spillet under specielle corona-omstændigheder på en meget dårlig og tør bane på det ellers flotte stadiom, Tehelné Pole.

Alligevel var det tydeligt, at FCK-holdet var en klasse over Slovan Bratislava. Det skal de vise igen torsdag, selvom de allerede har sikret førstepladsen i gruppen.

Slovan Bratislava i god form

Selvom Slovan Bratislava ikke er på samme niveau som FCK, så kommer de dog til Danmark med tro på tingene.

Slovakkerne har nemlig vundet 10 af de seneste 11 kampe i alle turneringer. Det skal dog nævnes, at størstedelen af disse kampe er spillet i den slovakiske liga, hvor modstanden er ganske middelmådig, mens de i Conference League har besejret Lincoln Red Imps to gange, mens de spillede 0-0 på hjemmebane imod PAOK.

FCKs form igennem efteråret har været svingende, men de sluttede trods alt Superligaen af med en fin 3-1-sejr imod AaB på udebane.

Desværre kan FCK ikke gøre brug af stortalentet Roony Bardghji, da han endnu ikke er resgi

FCK – Slovan Bratislava Live Stream: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles FCK – Slovan Bratislava?

FCK – Slovan Bratislava spilles torsdag den 9. december kl. 21.00.

Hvor spilles FCK – Slovan Bratislava?

FCK – Slovan Bratislava spilles i Parken, København.