header
FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
Braga
Braga
clock

25. November 2021 Kl. 18:45

arrow image
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ip restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår

Se FC Midtjylland - Braga Online: Live Stream & TV

Se Europa League-kampen mellem FC Midtjylland og Braga online med live stream! Torsdagen byder på en ekstrem vigtig kamp for FC Midtjylland, som stort set er tvunget til at besejre Braga, hvis de vil gå videre fra gruppespillet.

Braga har et bedre hold spiller for spiller, men FC Midtjylland er normalt meget stærke på hjemmebane i Europa.

Det er dog bekymrende for FCM, at de har tabt de seneste to kampe imod AGF og Brøndby, hvor spillet bestemt ikke har fungeret.

Mens FCM tabte til Brøndby IF i weekenden, så vandt Braga med 6-0 på hjemmebane i den portugisiske pokalturnering over Santa Clara.

FC Midtjylland under pres

Efter en meget fornem start på sæsonen, så er der nu pres på FC Midtjylland-holdet. Der fører ganske vist stadig Superligaen med fire point ned til FC København efter 16 kampe, men de har nu tabt de seneste to kampe.

En ting er resultaterne, men præstationerne har bestemt ikke været gode. Når det er sagt, så ligger FCM stadig i en klar førerposition i forhold til at vinde det danske mesterskab.

I Europa League er det nok sidste chance på torsdag. Braga fører gruppen med ni point, mens Røde Stjerne ligger på andenpladsen med syv point.

FC Midtjylland ligger nummer tre med kun fem point, så de skal regne med at vinde, da man formoder, at Røde Stjerne besejrer Ludogorets i den anden kamp.

FCM står dog med glimrende muligheder for at ende på tredjepladsen, så den også står på europæisk fodbold i foråret. Det er dog i Conference League, som langt fra er lige så attraktiv.

Braga viste klassen i den omvendte kamp

Der kan ikke være tvivl om, at Braga er det stærkeste hold i Europa Leagues Gruppe F. Det viste portugiserne bestemt også i den omvendte kamp, da FC Midtjylland var en tur sydpå.

FCM fik ellers en glirmende start, da Evander scorede til 1-0 på et straffespark. Da Elias Olafsson reddede Bragas straffe, så var danskerne foran ved pausen.

Det gik dog hurtigt galt i anden halvleg, hvor Braga scorede to hurtige mål. Kampen blev endegyldigt afgjort i overtiden, hvor Galeno scorede til 3-1.

FC Midtjylland viste fine takter i kampen, men Braga var dog et niveau over. Det bør blive mere tæt på MCH Arena, hvor FCM er notorisk stærke.

FC Midtjylland – Braga Live Stream: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles FC Midtjylland – Braga?

FC Midtjylland – Braga spilles torsdag den 25. november kl. 18.45.

Hvor spilles FC Midtjylland – Braga?

FC Midtjylland – Braga spilles på MCH Arena i Herning.

Hvem viser FC Midtjylland – Braga i dansk TV?

FC Midtjylland – Braga vises på TV2 Sport i dansk TV.