header
FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
clock

21. November 2021 Kl. 18:00

arrow image
play
Hvordan ser jeg kampen?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se kampen hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ip restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår

Se FC Midtjylland - Brøndby Online: Live Stream & TV Her!

Se Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og Brøndby online med live streaming! Der venter en stor kamp på MCH Arena, når FC Midtjylland tager imod de danske mestre fra Brøndby IF i Superligaen.

FC Midtjylland er Danmarks bedste hold i øjeblikket, og de er selvfølgelig favoritter til at vinde kampen, når Brøndby kommer på besøg.

FCM sluttede dog skidt af inden landskampspausen, da de tabte hele 3-0 imod AGF i Århus, og nu skal de så ud, og vise, at det var en enlig svale.

Omvendt har Brøndbys formkurve været stødt stigende i denne sæson. I Superligaen har de ikke tabt i de seneste seks kampe, og de har endda vundet fem af dem, så de er på vej tilbage til toppen af dansk fodbold.

Du kan se hele kampen mellem FC Midtjylland og Brøndby online med live stream!

FC Midtjylland tabte vild kamp i Brøndby

De forsvarende mestre fra Brøndby har allerede mødt mestrene fra 2020 en gang i denne sæson. Brøndby Stadion dannede en flot ramme, da Ulvene fra Midtjylland besøgte Vestegnen tilbage i august.

Midtjylland dominerede kampen fuldstændigt fra start, og de havde chancer til at score to eller tre mål i løbet af de første 20 minutter.

Brøndby var spillet i bund foran deres egne fans, og BIF-træner Niels Frederiksen tog konsekvensen efter kun 19 minutters spil.

Anton Skipper blev skiftet ud med Morten Frendrup, og formationen blev ændret, hvilket også forandrede kampen, men det stod 0-0 ved pausen.

Anis Ben Slimane scorede til 1-0 efter 54 minutter, hvorefter Midtjylland kom længere frem på banen, hvilket også skabte plads den anden vej.

Den plads udnyttede Mikael Uhre til at score til 2-0, som blev kampens resultat. Det var i øvrigt Brøndbys første sejr i denne sæson, og det kan næsten beskrives som et vendepunkt.

Brøndby kan åbne mesterskabskampen

Det har længe stået klart, at FC Midtjylland og FC København er Superligaens klart stærkeste hold, hvorfor mesterskabskampen formentlig bliver en tvekamp.

Der kom en lille åbning i den seneste runde, hvor FC Midtjylland tabte imod AGF. FCK spillede kort efter, men formåede ikke at tage imod gaven, da de spillede 0-0 imod Silkeborg.

Hvis Brøndby tager point med hjem fra Midtjylland, så kan det åbne mesterskabskampen fuldstændig.

Hvis Brøndby vinder kampen, så vil de kun være syv point væk fra førstepladsen, og selvom de næppe kan spille med om mesterskabet, så kan man ikke udelukke det fuldstændig.

Flere spillere på begge hold, har været i aktion med deres landshold, og det kan også have en indflydelse på søndagens kamp.

FC Midtjylland mangler den vigtige angriber, Junior Brumado, som er skadet, mens den faste forsvarsspiller, Paulinho, sidder ude med karantæne.

FC Midtjylland – Brøndby Live Stream: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles FC Midtjylland – Brøndby?

FC Midtjylland – Brøndby spilles søndag den 21. november kl. 18.00.

Hvor spilles FC Midtjylland – Brøndby?

FC Midtjylland – Brøndby spilles på MCH Arena i Herning.

Hvem viser FC Midtjylland – Brøndby i dansk TV?

FC Midtjylland – Brøndby vises på TV3+ i dansk TV.

Kampprogram

<<<
fredag 30. september
søndag 2. oktober
mandag 3. oktober
fredag 7. oktober
>>>
fredag 30. september
Danmark: 3F SuperligaenDanmark: 3F Superligaen
 • 17:00 AaB
  AaB
  OB
  OB
 • Danmark: 3F SuperligaenDanmark: 3F Superligaen
 • 17:00 FC Nordsjælland
  FC Nordsjælland
  Randers FC
  Randers FC
 • Danmark: 3F SuperligaenDanmark: 3F Superligaen
 • 17:00 Lyngby
  Lyngby
  Viborg
  Viborg