header
FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
PAOK Thessaloniki FC
PAOK Thessaloniki FC
clock

17. Februar 2022 Kl. 17:45

arrow image
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ip restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår

FC Midtjylland - PAOK Live Stream: Se Conference League Online!

Du kan se Conference League-kampen mellem FC Midtjylland og PAOK med online live stream! Der venter en meget spændende kamp, når FC Midtjylland torsdag aften tager imod græske PAOK hjemme på MCH Arena, og hvis du ikke skal se fodbold i TV, så kan du live streame kampen online!

FC Midtjylland formåede desværre ikke at gå videre fra gruppespillet i Europa League efter nogle skuffende kampe imod Ludogorets.

De nåede dog tredjepladsen, hvilket betyder, at de i foråret spiller Conference League-fodbold.

FCM starter 1/16-finalen imod PAOK Thessaloniki med hjemmekampen i Herning. Om en uge venter der en noget sværere kamp i Grækenland, hvor atmosfæren bliver noget anderledes.

Se FC Midtjylland – PAOK live stream!

FC Midtjylland har forstærket sig i januar

FC Midtjylland har overvintret på førstepladsen i Superligaen, og de var meget tætte på at spille et næsten perfekt efterår.

Desværre, så formåede de ikke at gå videre i Europa League-gruppespillet, og de har større ambitioner end at spille Conference League i Herning.

Alt i alt, så har det dog været tilfredsstillende, og set i det lys, så er det meget interessant, at FC Midtjylland har været så aktive i transfervinduet.

Offensive profiler som Vagner Love, Max Meyer og Edward Chilufya er blevet hentet ind, mens defensiven er nogenlunde uændret.

Superligaen er ikke startet endnu, så vi har endnu ikke set de nye profiler i aktion. Man må håbe, at de er i god form, for det skal de være.

PAOK har vist klassen imod FCK

Mens FC Midtjylland ikke har spillet vigtige kampe i over to måneder, så har PAOK spillet 10 kampe i den periode.

Grækerne, som hører hjemme i Thessaloniki, har været i fremragende form, og selvom de ikke kan bide skeer med Olympiakos, så ser de ud til at ende på andenpladsen ganske komfortabelt.

Danske fodboldfans har muligvis også set PAOK i aktion i denne sæson. De var nemlig i Conference League-gruppespil med FC København.

PAOK vandt 2-1 i Parken, hvilket mest af alt skyldtes Kamil Grabaras tidlige udvisning, men FCK tog revanche i Grækenland, hvor danskerne vandt 2-1.

Ud fra de kampe, kan man godt konkludere, at niveauforskellen på FCM og PAOK ikke er ret stor. Grækerne har desværre fordelen af at spille returkampen hjemme foran deres vilde fans.

FC Midtjylland – PAOK Live Stream: Spørgsmål og svar

Kan man live streame FC Midtjylland – PAOK online?

Ja, FC Midtjylland – PAOK kan live streames online med både mobil, tablet og PC.

Er det gratis at live streame FC Midtjylland – PAOK?

Nej, det er ikke helt gratis, da du skal have en aktiv konto for at se FC Midtjylland – PAOK.