header
Frankrig
Frankrig
vs
Danmark
Danmark
clock

03. Juni 2022 Kl. 18:45

arrow image
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Regler og vilkår

Se Landskampen Frankrig - Danmark: Live Stream & TV

Se landskampen Frankrig – Danmark online med live streaming! Hvis du ikke skal se Danmarks landskamp i TV, så er der glimrende muligheder for at se fodbold på nettet.

Du kan live streame Nations League-kampen Frankrig – Danmark med både mobil, tablet og computer, så der er ingen undskyldninger for ikke at se det danske landshold i aktion.

I juni måned står den på UEFA Nations League fodbold. Danmark er A-ligaen, hvor vi skal møde Frankrig, Kroatien og Østrig.

I første omgang gælder det en udekamp imod Frankrig på Stade de France i Paris. Myndighederne havde slet ikke styr på tropperne, da der blev spillet Champions League-finale på stadionet for få dage siden.

Man kan dog håbe, at det bliver anderledes fredeligt denne gang.

Der venter i hvert fald en meget interessant landskamp, når de danske spillere skal teste sig selv imod verdens måske bedste landshold.

Se Frankrig – Danmark med online live streaming!

Danmark starter VM-forberedelser imod Frankrig

Der er godt et halvt år til, at Danmark (og Frankrig) skal spille VM i Fodbold i Qatar. Slutrunden er med rette blevet kritiseret voldsomt, men når først den bliver spillet, så bliver det en stor begivenhed.

Landstræner Kasper Hjulmand vil selvfølgelig gå benhårdt efter at vinde Nations League-gruppen, men han skal også finde ud af, hvordan han vil stille op til VM.

Vi skal som bekendt også møde Frankrig til VM, så det er også en god mulighed for at vurdere modstanderen.

Det er første gang siden EM i 2021, at Christian Eriksen og Mikkel Damsgaard begge to er i truppen. Det er to helt fantastiske fodboldspillere, og det bliver meget spændende at se de to kreatører på banen samtidig.

Damsgaard kommer næppe til at starte på banen, da han har haft en skadesplaget sæson i Sampdoria, og han er netop kommer tilbage på træningsbanen.

Frankrig har unge profiler med i truppen

De franske, forsvarende verdensmestre har igennem rigtigt mange år haft et af de absolut stærkeste landshold i verden.

Kylian Mbappé, Antoine Griezmann, Karim Benzema og de andre superstjerner har dog fået selskab af nogle yngre talenter, som vi ikke har været vant til at se på Frankrigs landshold.

Her kan man blandt andet nævne Marseille-stopperen William Saliba, Monaco-spilleren Aurelien Tchouameni og Christopher Nkunku.

Sidstnævnte er kåret til årets spiller i Bundesligaen flere steder, og RB Leipzig-angriberen forventes at skifte til en af de helt store klubber i sommerens transfervindue.

Hvad bliver Frankrig – Danmark?

Der er ingen tvivl om, at Frankrig har det stærkeste hold. Derfor behøver de dog ikke at vinde. Danmark har igennem flere år spillet god fodbold imod de stærkeste hold, og det bliver næsten altid tæt.

Vi tror på 1-1 efter en fin kamp.