header
Holland
Holland
vs
Danmark
Danmark
clock

26. Marts 2022 Kl. 19:45

arrow image
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Regler og vilkår

Se Landskampen Holland - Danmark Online: Live Stream & TV

Se landskampen mellem Holland og Danmark på nettet med live stream! Hvis du ikke skal se landskampen Holland – Danmark i TV, så har du heldigvis muligheden for at streame hele kampen online!

Der er ganske vist tale om en venskabskamp, men derfor bliver det stadig spændende at se, hvordan det danske landshold står stillet.

Der venter som bekendt en VM-slutrunde i slutningen af 2022, hvor Danmark og Holland begge er med.

I løbet af sommeren skal vi spille en masse Nations League-kampe imod hold som Frankrig og Kroatien, men inden da har vi lige nogle testkampe imod Holland og Serbien.

Christian Eriksen er udtaget til truppen, og det bliver fantastisk at se ham bære den rød-hvide trøje igen.

Se landskampen Holland – Danmark på nettet!

Holland har store stjerner med

Holland har en helt enorm fodboldhistorie, men det har ikke været så kønt i de seneste 10 års tid. Efter VM-sølvet i 2010 blev der igangsat et generationsskifte, men de har ikke helt kunne ersatte Arjen Robben, Robin Van Persie, Wesley Sneijder og de andre superstjerner.

Talentmassen i Holland er dog stadig ganske fin, og der er da også blevet plads til nogle store stjerner i Louis Van Gaals trup.

Den nok største profil er midtstopper og anfører Virgil van Dijk fra Liverpool. Ved siden af sig har han Juventus-spilleren Matthijs de Ligt, som selvfølgelig også er en stor spiller.

Frenkie de Jong og Georginio Wijnaldum fra hhv. Barcelona og PSG vil formentlig starte inde på midtbanen, mens det er lidt småt med store profiler i offensiven.

Memphis Depay er langt fra spilletid i Barca, og spillere som Steven Bergwijn, Noa Lang og Wout Weghorst er ikke så skræmmende igen.

Holland vil selvfølgelig være favoritter til at vinde kampen, da det heller ikke er den allerstærkeste, danske trup.

Landstræneren vægter spilletid

Landstræner Kasper Hjulmand har tydeligvis vægtet spilletid meget højt, da han udtog truppen.

Spillere som Martin Braithwaite og Jens Stryger Larsen, der ellers har været faste landsholdsspillere i de seneste mange år, er blevet droppet, hvilket selvfølgelig skyldes den manglende spilletid på klubholdene.

Til gengæld er der blevet plads til Jacob Bruun Larsen, Philip Billing, Jesper Lindstrøm, Rasmus Nissen og Alexander Bah, som ellers ikke har haft de store roller for Danmark.

Vi er derudover også ramt af skader, da Simon Kjær og Daniel Wass blandt andre sidder ude.

Reserver skal have minutter

Resultatet har ikke den helt store betydning, da der ikke står point på spil. Til gengæld er det den første landskamp i over fire måneder, så en god indsats vil selvfølgelig være rart.

Man må formode, at der ikke er mange spillere, der får 90 minutter. Det ville være en god ide, at give spilletid til så mange spillere som muligt.

Der er en enkelt mulig debutant, men der er ikke så sandsynligt, at Daniel Iversen får spilletid i målet.

Det bliver spændende at følge en spiller som Rasmus Nissen Kristensen, der igennem længere tid har været en profil for RB Salzburg.

Wass sidder ude, og man må formode, at Joakim Mæhle skal starte i venstre side, så det ligner en startplads til den tidligere FC Midtjylland- og Ajax-spiller.

Der kommer til at være kamp om de forreste pladser. Yussuf Poulsen er mulgivis selvskreven i startopstillingen, men de andre angribere byder sig også virkelig til.

Holland – Danmark: Hvad bliver landskampen?

Vi kommer ikke fra, at Holland er klare favoritter til at besejre Danmark. Det er ikke fordi, vi ikke kan spille med dem, men de er en smule stærkere, og har desuden hjemmebanefordelen på Johan Cruyff Arena i Amsterdam.