header
Juventus
Juventus
vs
Fiorentina
Fiorentina
clock

02. Marts 2022 Kl. 20:00

arrow image
play
Hvordan ser jeg kampen?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se kampen hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Regler og vilkår

Fiorentina - Juventus Live Stream: Se Coppa Italia Online

Du kan se Coppa Italia-semifinalen mellem Fiorentina og Juventus online med live streaming hos bet365!

Coppa Italia sendes desværre ikke i dansk TV, men du kan live streame alle kampene med en aktiv konto hos bet365!

Det er altid interessant, når Fiorentina og Juventus mødes. Der er nemlig en masse historie omkring netop disse to klubber, og man kan roligt sige, at de ikke er venskabsklubber.

Det bliver kun mere interessant af, at Juventus netop har købt Dusan Vlahovic i Fiorentina, og han kommer til at få en hovedrolle.

Coppa Italia-semifinalerne spilles over to opgør. Den første kamp spilles onsdag aften i Firenze, mens der venter en returkamp på Allianz Stadium i Torino i april.

Live Stream Fiorentina – Juventus online hos bet365!

Dusan Vlahovic vender hjem til Firenze

Den serbiske topangriber Dusan Vlahovic har skabt overskrifter i januar. Serie A-topscoreren har banket kasser ind for Fiorentina, og det stod efterhånden klart, at de ikke kunne holde på ham længere.

Han blev blandt andet rygtet til Premier League og La Liga, men Juventus endte med at købe den store angriber for over 500 millioner kroner.

Han er gået direkte ind på holdet hos Juventus, som i høj grad manglede en boksangriber.

Vlahovic har spillet fem kampe i Juventus, og han står noteret for tre mål og et enkelt oplæg. Nu vender han så tilbage til Firenze, hvor de ikke har et godt forhold til Juventus.

Han kan forvente en dårlig modtagelse på sin tidligere hjemmebane, men det kommer ikke nødvendigvis til at have den store indfyldelse.

Juventus skal forlænge stimen

Juventus har bestemt ikke gang i en god sæson, men de kan sagtens nå at redde den. Udover Super Cup-finalen imod Inter, så har Juve ikke tabt en kamp siden 27. november 2021, hvor Atalanta vandt 1-0 i Torino.

De spiller stadig for mange uafgjorte kampe, men det er altid en god start, hvis man kontinuerligt kan undgå nederlag, og det kan Juventus i øjeblikket.

Juve har netop erobret fjerdepladsen tilbage i Serie A, men de kan faktisk godt spille med om mesterskabet, hvis de fastholder den gode form.

Fiorentina – Juventus Live Stream: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Fiorentina – Juventus?

Fiorentina – Juventus spilles onsdag den 2. marts kl. 21.00.

Hvor kan man se Coppa Italia i Danmark?

Coppa Italia vises ikke i dansk TV, men du kan live streame kampene hos bet365.