header
Kroatien
Kroatien
vs
Danmark
Danmark
clock

22. September 2022 Kl. 18:45

arrow image
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Regler og vilkår

Se Landskampen Kroatien - Danmark: Live Stream & TV

Du kan se hele landskampen mellem Kroatien og Danmark online med live stream! Ikke nok med, at du kan streame hele landskampen Kroatien – Danmark med TV, mobil eller tablet, så kan du også se den i god kvalitet.

Det gælder nu de sidste to kampe i Nations League. Danmark skal først møde Kroatien på udebane i Zagreb, hvorefter vi får besøg af Frankrig hjemme i Parken.

Danmarks landshold står med rigtigt gode chancer for at vinde gruppen, hvilket vi nok ikke havde forestillet os på forhånd.

Særligt sejren i Paris imod Frankrig, hvor Andreas Cornelius scorede to kasser, og på ene hånd vendte kampen, har været afgørende.

Taber vi til Kroatien, så bliver det dog pludselig meget svært, mens uafgjort må siges at være et godkendt resultat.

Se landskampen Kroatien – Danmark online!

Danmark med gode chancer for final four

Efter de første fire kampe i Nations League A, fører Danmark med gruppen med ni point. Kroatien følger lige efter med syv point, hvilket betyder, at aftenens kamp har enorm betydning.

Hvis Danmark vinder i Kroatien, så har vi nemlig vundet gruppen allerede inden den sidste kamp. Omvendt, vil Kroatien overtage førstepladsen, hvis de vinder på Stadion Maksimir i Zagreb.

Hvis landskampen ender uden vinder, så bliver det først afgjort i den sidste kamp, hvor Danmark møder Frankrig, mens Kroatien skal en tur til Østrig.

Hvis man vinder Nations League-gruppen, så skal man møde de andre gruppevindere, i A-ligaen.

Portugal vandt den første udgave efter finalesejr over Holland, mens Frankrig vandt den seneste udgave efter sejr imod Spanien.

Kroatien har ikke en skræmmende udebane

Man fristes til at tro, at Kroatien har en skræmmende hjemmebane, da det ofte er tilfældet på Balkan.

På papiret har de selvfølgelig også en klar fordel, da de kender banen, men den er slet ikke så vild, som man kunne tro.

Først og fremmest, så er hele den ene langside lukket ned på grund af et jordskælv for et par år siden, og myndighederne tør ikke åbne for den gamle tribune endnu.

Derudover, så har stadion en løbebane, og det er stærkt tvivlsomme om de normalt så passionerede kroatiske fans vil yde stor støtte, da der er meget uro omkring det kroatiske fodboldforbund, som bliver anklaget for korruption.

Derudover, så er det også interessant, at Kroatien har vundet begge deres udekampe imod Danmark og Frankrig, mens de på hjemmebane har tabt 0-3 til Østrig og spillet 1-1 imod Frankrig.

Lad os bare håbe den statistik fortsætter torsdag aften.

Hvad bliver Kroatien – Danmark?

Vi har stor tro på det danske landshold, og vi selvom det er en svær modstander, så har Danmark fine chancer for at vinde.

Vi tror på 2-1 til Danmark.