header
FC København
Lincoln Red Imps FC
vs
FC København
FC København
clock

25. November 2021 Kl. 18:45

arrow image
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ip restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår

Se Lincoln - FCK Online: Live Stream & TV

Se FC Københavns Conference League-kamp imod Lincoln Red Imps online med live streaming! Torsdag aften byder på en sjov kamp i Conference League, når FCK besøger Lincoln Red Imps fra Gibraltar.

FCK-holdet er på papiret flere niveauer over Lincoln, men FCK har også vist lidt svaghedstegn i de seneste par måneder, så det behøver ikke blive en nem kamp.

Kampen spilles på et lille stadion i Gibraltar, hvor der er kunstgræs. Generelt har FCK det ikke nemt på kunstgræs, men når modstanden er så dårlig, så bør det ikke give problemer.

Selvom det allerede nu ser meget godt ud, så kan FCK endegyldigt sikre sig videre avancement med en sejr i torsdagens kamp.

Se Conference League-kampen mellem Lincoln Red Imps og FCK online med live stream!

Lincoln Red Imps var elendige i København

Det er anden gang i løbet af efteråret, at FC København og Lincoln Red Imps fra Gibraltar mødes i Conference League-gruppespillet.

Den første kamp blev spillet for to måneder siden i Parken i København. FCK-træner Jess Thorup havde valgt at stille i stærkest mulige opstilling, men det var egentlig ikke imponerende, hvad der blev leveret.

Allerede efter tre minutters spil kom FCK foran på et lidt komisk selvmål. Herfra troede man, at det kunne blive en stor sejr, men en halv time efter udlignede Lincoln Red Imps til 1-1.

Jonas Wind scorede til 2-1 på et straffespark lige inden pausen, mens Jens Stage lukkede kampen med sin scoring til 3-1 i anden halvleg.

I forhold til, hvor dårlige, Lincoln Red Imps var, så var FC Københavns indsats ikke ret god. Det bliver formentlig noget sværere at spille på udebane i Gibraltar under amatør-forhold, men mon ikke de hiver en sejr med hjem til København alligevel.

FCK skal gå efter førstepladsen

Inden den femte gruppekamp i Conference League, ligger FCK på førstepladsen med ni point. Slovan Bratislava og PAOK følger lige efter med syv point hver, mens Lincoln ligger på sidstepladsen uden point.

Der er dog ingen grund til at tro, at Lincoln-spillerne møder op uden motivation, da det er en af karrierens største kamp for de fleste af dem.

For FCK er det umiddelbart nok bare at gå videre fra gruppespillet, men der er god grund til også at gå efter førstepladsen.

Holdene, der ender på andenpladsen i grupperne, spiller nemlig en ekstra runde imod tredjepladserne fra Europa League.

Den runde springer man over ved at ende på førstepladsen, og det skal FCK selvfølgelig gå efter. Hvis Slovan Bratislava og PAOK spiller uafgjort i deres kamp, så er FCK sikker på førstepladsen med en sejr.

Lincoln – FCK Live Stream: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Lincoln – FCK?

Lincoln – FCK spilles torsdag den 25. november kl. 18.45.

Hvor spilles Lincoln – FCK?

Lincoln – FCK spilles på Victoria Stadium, Gibraltar.

Hvem viser Lincoln – FCK i dansk TV?

Lincoln – FCK vises på TV2 Sport X i dansk TV.