header
Liverpool
Liverpool
vs
Brentford
Brentford
clock

16. Januar 2022 Kl. 14:00

arrow image
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Regler og vilkår

Se Liverpool - Brentford: Live Stream Kampen Online!

Se Premier League-kampen Liverpool Brentford online live stream! Det ligner en meget interessant kamp, når Liverpool tager imod danskerklubben Brentford hjemme på Anfield søndag eftermiddag.

Brentford kommer både med dansk træner og fem-seks danske spillere i truppen, og de får en kæmpe oplevelse, når de træder ind på legendariske Anfield.

Liverpool mangler nogle af deres bedste spillere, men omvendt har de stadig et meget bedre hold end Brentford, og på hjemmebane skal de simpelthen hente tre point.

Se Liverpool – Brentford med live stream!

Liverpool mangler stjerner

Januar er ikke en sjov måned for Liverpool og nogle af de andre Premier League-klubber, som har store, afrikanske stjerner.

Det skyldes selvfølgelig, at de afrikanske mesterskaber, AFCON, netop er gået i gang, hvorfor klubberne må undvære spillerne i nogle uger.

Liverpool er en af de klubber, der er hårdest ramt. Mohamed Salah, Sadio Mané og Naby Keita er taget afsted, og derfor skal Jürgen Klopp være en smule kreativ, når han skal sætte angrebet sammen.

Hvis de stiller med Diogo Jota, Roberto Firmino og Takumi Minamino som de forreste tre, så er det stadig ganske habilt, men ikke verdensklasse, som det normalt er.

Det er Brentford selvfølgelig glade for.

Brentford har været gode imod topholdene

Brentford må være tilfredse med deres første halvdel af sæsonen. De har skabt et fint hul ned til nedrykningen selvom de bruger langt færre penge end modstanderne.

Resultaterne i de seneste par uger har dog ikke været ret gode, og de kan ikke blive ved med at smide point væk.

En udekamp imod Liverpool er dog en smule gratis, da ingen forventer noget som helst, og det kan muligvis komme Brentford til gode.

Generelt har Thomas Franks Brentford-hold klaret sig ganske fint imod topklubberne. De spillede 3-3 på hjemmebane imod Liverpool, mens de blandt andet har vundet 2-0 over Arsenal.

Det kniber dog mere på udebane, hvor deres bedste resultater er sejrene imod Wolves og West Ham, hvilket dog ligger flere måneder tilbage.

Brentford har været ramt af både skader og corona, men de er kommet sig over det værste.

Liverpool – Brentford Live Stream: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Liverpool – Brentford?

Liverpool – Brentford spilles søndag den 16. januar kl. 15.00 dansk tid.

Hvor kan man se Liverpool – Brentford?

Liverpool – Brentford kan ses med online live streaming og i TV.

Er det gratis at live streame Liverpool – Brentford online?

Nej, det er ikke gratis at live streame Liverpool – Brentford online.