header
Liverpool
Liverpool
vs
Chelsea
Chelsea
clock

14. Maj 2022 Kl. 15:45

arrow image
play
Hvordan ser jeg kampen?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se kampen hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Regler og vilkår

Se FA Cup Finalen Online: Chelsea - Liverpool Live Stream & TV

Se FA Cup-finalen 2022 mellem Chelsea og Liverpool online med live stream hos bet365! Vi skal have fundet en vinder af verdens største pokalturnering, når Chelsea og Liverpool mødes på Wembley lørdag aften.

Hvis du hører til gruppen af fodboldfans, der ikke længere ser fodbold i TV, så har du heldigvis muligheden for at se kampen online hos bet365.

Bet365 sender nemlig alle kampe fra FA Cuppen direkte til alle danskere, så du kan se fodbold med mobil, tablet og PC!

Liverpool er favoritter til at vinde FA Cuppen

Der er ingen tvivl om, at Liverpool er stærkeste hold lige nu, hvorfor de selvfølgelig også skal de have de bedste muligheder for at vinde sæsonens FA Cup-trofæ.

Selvom pokalen står i skyggen af Premier League og Champions League, så skal man ikke undervurdere betydningen af FA Cuppen i England.

Liverpool smed ganske vist point væk i weekendens PL-kamp imod Tottenham, som endte 1-1 på Anfield, men Jürgen Klopps mandskab er alligevel godt kørende.

Den eneste kamp, som Liverpool har tabt i 2022, var returkampen imod Inter i Champions League, hvor Liverpool allerede havde vundet det første opgør med 2-0.

Liverpool står reelt med muligheden for at sikre sig The Treble – FA Cup, Premier League og Champions League, men det bliver meget svært.

I første omgang skal Chelsea forsøge at sætte en stopper for Liverpool, når de to hold mødes på Wembley i det nordlige London.

Liverpool og Chelsea spiller tætte kampe

Det er generelt meget tæt, når Liverpool og Chelsea støder sammen. Kigger man på de seneste fem kampe, så er tre endt uafgjort, mens de har vundet en hver.

De seneste tre kampe er endt uafgjort efter 90 minutter. Der skulle dog findes en vinder af Carabao Cup-finalen, som Liverpool endte med at vinde 11-10 i straffespark.

Jürgen Klopp og Thomas Tuchel kender hinanden ekstremt godt, hvilket kan skabe mere jævnbyrdige kampe, da styrkerne bliver neutraliserede.

I forhold til kampene tidligere på sæsonen, så står Chelsea noget svagere i billedet netop nu. Om det er sanktionerne eller blot dårlig form er svært at sige, men resultaterne er ikke ret gode netop nu.

I de seneste fem kampe har Chelsea tabt til Everton og Arenal, spillet uafgjort imod Manchester United og Wolves, men de selv har formået at besejre West Ham med 1-0 hjemme på Stamford Bridge.

Det vil faktisk være meget overraskende, hvis Chelsea tager pokalen lørdag aften.

Hvad bliver Chelsea – Liverpool?

Liverpool er meget bedre stillet, og vi forventer endnu en finalesejr til The Reds.

Vi tror på 2-0 til Liverpool.