header
Lyon
Lyon
vs
Paris SG
Paris SG
clock

09. Januar 2022 Kl. 20:45

arrow image
play
Hvordan ser jeg kampen?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se kampen hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Regler og vilkår

Se Lyon - PSG Online: Live Stream Fransk Fodbold!

Se Ligue 1-kampen Lyon PSG online med live stream hos bet365! Fransk fodbold sendes desværre ikke i dansk TV, men du har heldigvis muligheden for at se alle kampe fra Ligue 1 med live streaming hos bet365.

I Frankrig bliver det ikke meget større end en Ligue 1-kamp mellem Lyon og Paris Saint-Germain. Vi kommer til at se nogle af verdens bedste fodboldspillere i aktion, og selvom det er ærgerligt, at de ikke kan fylde Groupama Stadium helt op, så skal det nok blive en underholdende gang fodbold.

PSG-holdet vil selvfølgelig være favoritter til at besejre Lyon, men gæsterne har blandt andet været ramt af corona for nyligt, hvilket kan åbne for Lyons muligheder.

Se Lyon – PSG online hos bet365!

PSG er hårdt ramt af fravær

Paris Saint-Germain har muligvis verdens bedste og bredeste trup i fodboldens verden. Den får de brug for i søndagens Ligue 1-kamp imod Lyon, da pariserne er hårdt ramt.

Udover nogle skader, så har de haft et stort coronaudbrud, hvilket holder en masse profiler ude.

Derudover er et par spillere rejst til Africa Cup of Nations.

Som det ser ud nu, så må PSG-træner Mauricio Pochettino undvære Juan Bernat, Lionel Messi, Abdou Diallo, Achraf Hakimi, Angel Di Maria, Danilo, Gianluigi Donnarumma, Idrissa Gueye, Julian Draxler, Layvin Kurzawa, Neymar og Sergio Rico.

Det er muligt, at nogle af de coronaramte spillere når at vende retur.

Lyon er ramt af en del skader, men har dog sluppet for et coronaudbrud i denne omgang.

Lyon har skuffet fælt

Danske fodboldfans har nok set Lyon spille i Europa League i denne sæson. Her var de totalt suveræne i gruppen, hvor de mødte Brøndby, Rangers og Sparta Prag.

Det har dog været anderledes dårligt hjemme i den franske liga.

Selvom Lyon har et af Frankrigs største budgetter, så ligger de i øjeblikket på en elendig 13. plads i Ligue 1 med kun 24 point efter 18 kampe.

Det er ikke umuligt, at de indhente Marseille på tredjepladsen, som er ni point væk, men der skal andre boller på suppen.

Lyon kan dog trøste sig med, at de kun har tabt en enkelt kamp på hjemmebane i denne sæson, men nu spiller de deres hidtil sværeste kamp.

Lyon – PSG Live Stream: Spørgsmål og svar

Hvor kan man se Lyon – PSG i Danmark?

Du kan se Lyon – PSG med online live stream hos bet365 i Danmark.

Hvilken dansk TV-kanal sender Ligue 1-kampen Lyon – PSG?

Ligue 1-kampen Lyon – PSG sendes ikke i dansk TV, så du skal benytte live stream.