header
Manchester City
Manchester City
vs
Paris SG
Paris SG
clock

24. November 2021 Kl. 21:00

arrow image
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ip restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår

Se Manchester City - PSG: Online Live Stream & TV

Se Champions League-kampen mellem Manchester City og PSG online live stream! Der venter et brag af en kamp onsdag aften, når Man City og PSG mødes på Etihad Stadium, og du kan live streame hele kampen online!

Det kan næsten ikke blive større end dette. Manchester City og Paris Saint-Germain er to af verdens absolut bedste fodboldhold, og med stjerner som Lionel Messi, Neymar, Kylian Mbappé og Kevin De Bruyne på banen, så bliver det med garanti underholdende.

Der er ingen tvivl om, at Manchester City er favoritter til at vinde kampen. På papiret burde PSGs hold være en smule bedre, men Man City har et langt stærkere kollektiv, hvilket ikke mindst skyldes manager Pep Guardiola.

PSG har stjerner over det hele, men Mauricio Pochettino har haft svært ved at få styr på holdet.

Umiddelbart, så skal PSG frem og jagte sejren i Manchester, hvis de vil gøre sig håb om at gå videre på førstepladsen i gruppen.

Live stream Manchester City – PSG online!

PSG-stjernerne har skuffet

Det er mange år siden, at vi senest har set så stjernebesat en trup, som den Paris Saint-Germain har i øjeblikket.

Truppen var allerede vild inden transfervinduet, men da man hentede Sergio Ramos, Lionel Messi, Achraf Hakimi, Georginhio Wijnaldum og Gianluigi Donnarumma til klubben, så blev det helt ekstremt.

På trods af det utrolige spillermateriale, så har de svært at få det til at fungere som hold. Det er verdens nok sværeste omklædningsrum at håndtere, og vi har tidligere set dygtige trænere som Unai Emery og Thomas Tuchel have det svært i klubben.

Mauricio Pochettino er ligeledes en dygtig træner, men det har endnu ikke fungeret i PSG. De vinder ganske vist størstedelen af deres kampe, ligesom de bør vinde Ligue 1 klart, men det bliver svært imod de bedste hold i Champions League, som de satser hårdt på at vinde.

Manchester City skuffede i Paris

PSG vandt den omvendte kamp på Parc des Princes i Paris med 2-0. Idrissa Gueye scorede tidligt til 1-0, mens Lionel Messi lukkede kampen med sit mål til 2-0 i anden halvleg.

På trods af resultatet, så var Manchester City dog dominerende i hele kampen. De havde dog svært ved at skabe de helt åbne chancer, og på den baggrund er det selvfølgelig svært at vinde over PSG.

Da PSG smed point væk imod Leipzig i den seneste kamp, så ligger Manchester City dog på førstepladen i gruppen.

Manchester City – PSG Live Stream: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Manchester City – PSG?

Manchester City – PSG spilles onsdag den 24. november kl. 21.00.

Hvor spilles Manchester City – PSG?

Manchester City – PSG spilles på Etihad Stadium, Manchester.

Hvilken dansk TV-kanal viser Manchester City – PSG?

Manchester City – PSG vises på TV3+ i dansk TV.